'Hayatımı Sarıyer'e ve hizmete verdim'

'Hayatımı Sarıyer'e ve hizmete verdim'
AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve İASKF Başkanı Ali Düşmez AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığını değişik kesimlerin katıldığı büyük bir kalabalıkla açıkladı.
AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ali Düşmez aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e teslim ettiği sırada, Sarıyer’in değişik kesimlerinden çok sayıdaki kişi ilçe binasında kendisinde sevgi gösterisinde bulundu. Kendisini bildi bileli Sarıyer’e hizmet ettiğini söyleyen Düşmez, “200 yıllık, 5 kuşak Sarıyerliyim” dedi.

dusmezic5.jpg
 
Özdemir: “Ali Düşmez’le Sarıyer’e güzel hizmetlerimiz oldu”
Düşmez'in aday adaylık dosyasını alan İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir salonu dolduranlara yaptığı kısa konuşmada, “Ali Düşmez beyle beraber AK Parti çatısı altında çok güzel çalışmalarımız oldu. Tüm çalışmalarımız Sarıyer’e hizmet anlamında oldu. AK Parti’de kendisini yetiştirmiş, dünyayla rekabet edecek kadrolarımız, arkadaşlarımız var. Ali bey bunlardan bir tanesidir. Aday adaylığının Sarıyer’e, AK Parti’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

dusmezic2.jpg
 
Düşmez: “Kendimi bildim bileli Sarıyer’e hizmet ediyorum”
Kendisini desteklemeye gelenlere yaptığı teşekkürle konuşmasına başlayan Ali Düşmez, şimdiye kadar yaptığı çalışmalarla ilgili önemli bilgiler verdi. Düşmez konuşmasında, “Kendimi bildim bileli hizmet adına çalışmalar yapıyorum. Bu hizmet kimi zaman cami derneği, okul derneği, spor kulübü veya polis derneğinde oldu. 30 yıl özel sektörde ciddi bir mesai harcadım. Yıllarca spor yaptım. Yeniköy Kulübü’nün başkanlığını yaptım 20 sene. İhsan Yalçın ile başladım tüm belediye başkanlarıyla çalıştım. Hepsinden hizmetler aldım. Hepsine teşekkür ediyorum. Ben Yeniköy ile çıkış yapmış bir insanım ama Sarıyer Spor Kulübü’nde 9 yıl başkan vekilliği dahil çeşitli görevlerde bulundum. Sarıyer sosyal hayatında bir nefer olmaya çalıştım. Bir memur çocuğu olarak tırnaklarımızla kazıya kazıya bu duruma geldik. Önce başkanımla daha sonra teşkilatımla, dostlarımla istişare yaparak belediye başkanı aday adayı olmaya karar verdim. Ben arkadaşlarımla en iyisini Sarıyer için ülkem için yapmak adına şeref sözü veriyorum” dedi.

dusmezic4.jpg
 
200 yıllık 5 kuşak Sarıyerliyim
Hemşericiliğin çok önemli olduğuna değinen Düşmez; “Biz koltuklardan bir şey alan insanlar olmadık. Herkesin Ali abisi, Ali kardeşi olmaya çalışıyorum. Sarıyer için çok önemli projelerim var, hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. Bu projelerimi tek başına açıklamak istemiyorum. Balıkçılık olsun, kentsel dönüşüm olsun birçok alandaki projelerimiz Allah nasip ederse tüm arkadaşlarımla birlikte açıklamak istiyorum. 200 yıllık 5.kuşak Sarıyerli bir insanım. Karalahanayı ben de çok seviyorum ama ben önce Sarıyerliyim. Sarıyerliyi her zaman önde tutmamız gerektiğine inanıyorum” diye konuştu.

dusmezic1.jpg
 
Düşmez konuşmasının ardından aday adaylık dosyasını imzalayarak Hüseyin Özdemir’e teslim etti. Düşmez daha sonra kendisini desteklemeye gelenlere tek tek teşekkür etti.

dusmezic3.jpg

Bu haber toplam 4524 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT