Hattat Holding'ten açıklama

Hattat Holding'ten açıklama

Sn. Basın mensubu 

20 Mart 2019 saat 15.01 itibari ile web sitenizde şirketimize ve şirketimizi temsil eden Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Mehmet Hattat’a yönelik, bir takım asılsız isnatlarda bulunduğunuz tespit edilmiştir. Haberinizde yer alan iddialar gerçekleri çarpıtmakta ve kamuoyunu yanlış yönlendirmektedir. 

Şöyle ki; 

1- Haberinizde yer alan şaibeli ve kaçak kelimeleri gerçeklerle bağdaşmamaktadır. Zira İBB tarafından onaylı inşaat ruhsatımız bulunmaktadır. Arzu eder yayınlamak isterseniz sizinle paylaşabilirsiniz. İstanbul’un merkezinde bu şekilde kaçak bir yapının bu kadar süre bu şekilde herhangi bir müdahale olmaksızın duruyor olmasının başka bir izahı olamaz.  İnşaatımızın ilerlemesinin önünde herhangi bir belediye veya kamu kurumunun engel olması söz konusu değildir. Şirketimizin yapmış olduğu hiçbir işte şaibe söz konusu değildir. Zira belirttiğiniz üzere bu protokol Tapu Müdürlüklerine ve kamuoyuna yansımış ve zaten aleni bir protokoldür. 

Ayrıca haberinizde bahsi geçen bir itiraf mektubu değildi. Zamanın İbb genel sekreter yardımcısının yaptığı yanlışlığı düzeltmesi için yazılan bir mektup tu Kadir bey Amerika iken evrak kaydına girmeden özel kalemine Kadir beye  ulaştırılması için teslim edilen mektubu özel kalem müdürü tüm daire başkanlıklarına dağıtmıştır. 

2- TMMOB ve yanımızdaki otelin sahibi Sudi Özkan’ın açtığı davalar sonucu imar planlarımızla ilgili hukuki süreç devam etmektedir.  Binamız 6585 sayılı Perakende Ticaretin Düzenlenmesi hakkındaki kanun kapsamında Sarıyer Belediyesince değil İBB tarafından ruhsatlandırılmıştır. 

3- Yine haberinizde yer alan inşaatın Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar’ın reklamları ile giydirilmesine ilişkin yer verdiğiniz ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır. Ak Parti tarafından şirketimize yapılan talep ile reklam asılmasına müsaade edilmiştir.

Saygılarımızla

Bu haber toplam 2435 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT