Hasta yatağı kiralama

Hasta yatağı kiralama

Daha önceki yazılarımızı takip edenler iyi bilirler hasta yataklarının sadece satışının değil aynı zamanda kiralandığı konusuna da biraz değinmiştik. Şimdi de bu yazımızla hem hasta yataklarının kiralama aşamasındaki fiyat aralıklarına, piyasadaki değerlerine hem de hasta yatağı kiralarken nelere dikkat etmemiz gerektiğine şöyle bir göz atalım…

Hasta yatağı kiralama fiyatları üretici firmaların imalatta kullandıkları malzemelere, arz ve talepteki orana, hasta yataklarının kiralandığı pazar piyasasına, yatak konforuna vs. gibi nedenlere bağlı olarak değişir. Örneğin hasta yatağı kiralamada artış gözlemlendiği takdirde ne yazık ki piyasadaki bazı firmalarda fiyat listeleri de bir anda değişebilmektedir. Piyasada hasta yatakları aylık olarak 600 TL ila 1500 TL aralıklarında değişmektedir. Ancak şirketimiz yıllardır önce müşterilerinin taleplerini değerlendirmeyi ilke edindiğinden satışını ya da kiraladığı ürünlerin fiyat aralığını da ona göre belirlemektedir.

Hasta Yatağı Nasıl Kiralanır ? Nelere Dikkat Edilir ?

Hasta karyolası kiralama fiyatlarından bahsediyoruz da nasıl ve nerelerden temin edilir bu konu hakkında bilginiz var mı peki?

En kaliteli hasta yataklarını evinize en yakın medikal şirketinden temin edebilirsiniz J demek isterdik ancak durum elbette ki böyle değil tahmin edersiniz. Hasta yatakları yatalak hastaların uzun veya kısa vadeli kullanımları için üretildiklerinden hastanın ihtiyaç durumuna göre doğru bir tercih yapılmalıdır. Bunların seçimlerini de uzman kişiler ile yapılacak istişareler doğrultusunda gerçekleştirmek en doğru karar olacaktır. Dolayısıyla bu işi sadece ticarete döken firmalardan değil öncelikle hasta yatağını kullanacak olan hastanın durumunu göz önünde bulunduran ve onların konforunu dikkate alan firmalardan alınacak bilgiler ışığında yapmak gerekmektedir.

Örneğin; bir firma sırf ürün satılsın diye müşterinin gözüne hoş gösterebilir. En kalitesiz malzemeyi bile gayet kullanışlı olduğu konusunda ikna edebilir. Ancak ne var ki hastalar bu yatakları kullandıkları esnada rahatsız olacak ya da hasta yatağının olası bir kaza anında kırılmasına dolayısıyla geri dönüşü olmayan sıkıntılara sebebiyet verecektir. İşte bu tarz olaylara sebebiyet vermemek adına işini şansa bırakmayıp kiralanmak istenen hasta yatağı hakkında önceden uzman kişilerden bilgi sahibi olmak en doğrusudur.

Hasta Yatağı Kiralarken:

● Yatağı kullanacak olan hastanın yaş grubu, vücut ağırlığı gibi etkenler göz önünde bulundurularak uygun bir tercih yapılmalıdır. Zira hasta uzun vadede bu yatakları kullanacağından her açıdan rahat etmelidir.

● Hasta yataklarındaki kılıfların su geçirmeyen, kir tutmayan, kolayca yıpranmayan kumaşlardan üretilmesi gerekmektedir. Çünkü yatan hastanın idrar kaçırma gibi sağlık sorunları ile mücadele ettiği zamanlarda bir de yatağın kalitesizliği sebebiyle sıkıntıya düşmemesi hastanın da hasta bakıcının da yararına olacaktır.

● Hasta yatağı kiralamada kullanışlı olması kadar elbette ki fiyatları da çok önemlidir. Zira, ülkemizde ne yazık ki şartlar her hasta ya da hasta yakını için eşit oluyor takdir edersiniz ki. Dolayısıyla hem kaliteli hem de cebinizi yakmayan hasta yatağı kiralama ya da satın alma konusunda önceden bir ön araştırma yapmanız gerekebilir.

Yukarıda da açıkça izah ettiğimiz gibi firmamız, sizler için en kaliteli ve uygun fiyat aralıklarındaki hasta yataklarını satış noktalarında hizmetinize sunmuş bulunmakta olup, aynı zamanda ödemede kolaylıkta sağlamayı garanti etmektedir. hasta yatağı kiralama fiyatları konusunda daha ayrıntılı bilgi almak isteyenleri firmamızda ağırlamaktan büyük keyif duyarız.

Kalın sağlıcakla….

Bu haber toplam 3501 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Sağlık