Hangi siyasetçiler memleketlerinde ilgi gördü?

Hangi siyasetçiler memleketlerinde ilgi gördü?
Sarıyerli siyasetçiler bayramı memleketlerinde geçirdi.
Yerel seçimler yaklaşırken, Sarıyerli siyasetçiler neredeyse hiçbir etkinliği es geçmiyor. Sarıyer’deki nüfus yoğunluğuna bakıldığında Sivas ve Karadenizlilerin sayısal olarak üstünlüğü siyasi çalışmalara da yansıyor. Sarıyerli siyasetçiler Ramazan Bayramı’nda Sivas’ın ilçelerindeki etkinlikleri de es geçmedi.

ilgi5.jpg

Şebinkarahisar ve Sivas’ta AK Partililere yoğun ilgi vardı
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç memleketi olan Şebinkarahisar’daki bazı etkinliklere katılırken, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun ve Sivas Milletvekili Ali Turan’la birlikte memleketleri Sivas ve ilçeleri başta olmak üzere Giresun ve Şebinkarahisar’daki birçok etkinliğe katıldılar. AK Partili Özdemir, Turan ve Coşgun’a bölgede olan yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. AK Partililer birçok yerde davul ve zurna ile karşılandılar. 

ilgi6.jpg

Kelkit Vadisi’nden Şükrü Genç’e ilgi yok!
CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Erol Aydın ise CHP İlçe Yöneticisi Birol Beşikçi ve partilileriyle birlikte Sivas, Suşehri ve Şebinkarahisar’daki etkinliklere katıldı. Kelkit Vadisi olarak bilinen bölgede Belediye Başkanı Şükrü Genç’e olan ilgisizlik konuşulurken, Belediye Başkan Aday Adayı Erol Aydın’ın her gittiği yerde davul ve zurnalarla karşılanması da gözlerden kaçmayan detaylar arasında yerini aldı. 

Öte yandan Sarıyer’de yaşayıp Ramazan Bayramı’nı memleketlerinde geçiren binlerce kişi de bölgedeki etkinliklere katıldı.

ilgi.jpg

ilgi4.jpg

ilgi3.jpg

ilgi2.jpg

ilgi1.jpg
 

Bu haber toplam 5654 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum