Hamit Cevahir yeniden başkan

Hamit Cevahir yeniden başkan
Yeniköy Spor Kulübü’nün kongresi yapıldı. Pazar günü gerçekleştirilen kongrede Hamit Cevahir yeniden başkan seçildi.

---SARIYER MANŞET ÖZEL HABER ---
Yeniköy Spor Kulübü’nün tesislerinde gerçekleştirilen kongreye Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Recep Yel, İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Aydoğan Cevahir, AK Parti Meclis Üyesi Osman Kabil, Saadet Partisi İlçe Başkanı M. Gazi Kılıç, muhtarlar ve çok sayıda kişi katıldı.



Başkan Cevahir projelerini anlattı
Saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede açılış konuşması yapan Hamit Cevahir, Sarıyer’deki amatör spor kulüplerinin tesis sorununda değinerek, “Çayırbaşı Stadı’nda 24 tane takım idmanını yapıyor ve maçlarını oynuyor. Bize daha fazla saha lazım. Biz tesis olarak da İstanbul’daki ilçelerin en fakiri durumundayız. Sarıyer’de araziler değerli ondan dolayı arazi bulunamıyor. Halı sahamızı yeniledik. Bağlar Mevkii’ndeki halı sahamız yapılıyor. 2 hafta içerisinde teslim alacağız. Deniz kenarındaki tesislerimizde işletme olarak yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Yeni yönetimimizle birlikte yeni bir yapılanmayı tamamlayacağız. Orayı daha profesyonel bir şekilde kulübe daha fazla gelir getirmesi amacıyla çalışmalar yapacağız” dedi.



Recep Yel, “Yeniköy’e her türlü desteği vereceğiz”
Cevahir’den sonra söz alan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Recep Yel, “Biz bu dönem voleybolda 1.Lige çıktık. Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden Sarıyer Kapalı Spor Salonu’nu kiralamıştık ve oranın tamiratını yapmıştık. Şuanda antrenmanlar ve lig oynamaya müsait hale getirdik. Ama 1.Lig’e çıktığımız için orası bize dar gelmeye başladı. Metin Oktay Tesisleri’ni 10 yıllığına kiralamayı düşünüyoruz. Büyük bir ihtimalle o tesisleri alacağız ve Sarıyer halkına hediye edeceğiz. Siz de o tesislerimizde antrenmanlarınızı yapabileceksiniz. Ben sizin huzurunuzda Yeniköy Spor Kulübü’ne her konuda gerekli desteği vereceğimi belirtmek istiyorum” diye konuştu.



Ali Düşmez: Biz samimi şeyler düşündük, doğru işler yaptık
İASKF’ye seçildikten sonra Yeniköy Spor Kulübü’nün başkanlığını Hamit Cevahir’e bırakan Ali Düşmez, Yeniköy’ün kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Zaman hızlı geçiyor. Ben çocukluğumdan bugüne kadar yaşadığım süreye gidiyorum. Önemli olan hoş bir seda bırakmaktır. Yeniköy kulübünde iyi bir şeyler yapıldıysa tüm yöneticilerimin, tüm destek veren dostlarımızın başarısıdır. 20 senedir de bir başarısızlık varsa o başarısızlık ise benimdir. 20 senenin hesabını her yerde ömrümün sonuna kadar vermeye hazırım. Biz samimi şeyler düşündük, doğru işler yaptık. Abilerimiz, dostlarımız da bize bu nedenlerden dolayı hep destek verdiler. Sportif başarılar her zaman gelip geçer. 2003’te erkeklerde bu ufacık semt Galatasaray’a, Fenerbahçe’ye rakip oldu. Üçüncü lige çıkan ilk semt takımı olduk. Esas mesele görevi bıraktığınızda genel kurullarınızın sevgi dolu olmasıdır. Ben bunu görmenin bahtiyarlığını yaşıyorum. Ben seçilecek yönetim kuruluna ve Hamit Başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.



M. Gazi Kılıç, “Belediyenin spor kulüplerine tesis yapmasını tavsiye ediyorum”
Kongreye katılan Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanı M Gazi Kılıç ise, “Türkiye’de spor denilince nedense hep aklımıza futbol geliyor. Ancak burada faaliyet raporunda gördüğüm, spor dışında sosyal faaliyetlerde de bulunulması çok güzel bir şey. Birçok spor kulübü var ki amaçları sadece futbolcu yetiştirmek. Milli sporlarımızla da ilgilenmeliyiz, spor kulüpleri halkın da spora yönlendirilmesi konusunda çalışmalar yapmalı diye düşünüyorum. Devlet kurumlarının artık spor kulüpleri işleri ile ilgilenmemesi lazım. Sarıyer gerçekten dışarıdan bakıldığı zaman yeşili çok bir yer olarak biliniyor. Ama parklar ve sportif tesisler noktasında biraz fakir bir ilçeyiz. Belediyemizin var olan tesisin adını değiştirmek yerine yeni spor alanlarını üretmelerini tavsiye ediyorum” dedi.



Aydoğan Cevahir; Bağlarımızın daha da güçlenmesi lazım
Amatör Spor Kulüplerine yaptığı katkılarla da bilinen AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Aydoğan Cevahir ise konuşmasında, “Yeniköy Spor Kulübü’nde genel kurul üyelerinin kendi içerisinde zayıf olan bağlarını güçleştirmesi gerekiyor. Amatör kulüplerde maddi ve manevi görevler hep başkana düşer. Yeniköy’deki eski günlerdeki havayı yakalamamız gerekiyor. Bir spor kulübünün başarısının dışında Yeniköylülerin birbirleri ile kaynaşması adına da programlar düzenlenmelidir diye düşünüyorum” diye konuştu.



Başkan Hamit Cevahir, maddi ve manevi katkılarından Belediye Başkanı Şükrü Genç adına Başkan Yardımcısı Recep Yel’e, İASKF Başkanı Ali Düşmez’e ve İşadamı İrfan Yurtseven’e plaket takdim etti. Konuşmaların ardından yapılan seçimde Hamit Cevahir tekrar başkanlığa seçildi.

HAMİT CEVAHİR (BAŞKAN)
BURHAN MURZOĞLU
NUMAN BANDIRMA
HÜSEYİN CEVAHİROĞLU
CEVAT KERİM AKDAĞ
OSMAN PİRGAİP
KEMAL KIZILHAN
KENAN DALGIÇ
AHMET SÜBÜTAY
MEHMET HATİPOĞLU
UĞUR YENİCİ
CEMAL KABİL
SUNA ANDİRYADİS
F.MEHMET BAYDAR
ŞENOL DEMİROLUK
TUNCAY YILMAZ
HALİL KABİL
ÖMER BAYRAKTAR
ŞÜKRÜ KARAPINAR
SALİH GÖKTEPE
BURHAN UZAN
MUSTAFA ŞAHİN
MUHARREM ERDEM
NECLA TUNCEL
ÖMER YILDIZ
BERTAN GÜRKAN
ALİ CEVAHİROĞLU
HALUK ŞAHİN
MUAMMER ÇAKMAK
AYDIN HÜNER
MEHMET ÖKSÜZ
OSMAN KARABEKİR
SİNAN MURATOĞLU
CUMHUR SATIR
KUTLU ŞAŞMAZ
A. MÜTTALİP AKSU

DENETLEME KURULU
N. OSMAN AKDAĞ
TURHAN D. ÖZTÜRK
TURAN KABİL
OKAN KABİL
ERTUĞRUL CESUR
ENGİN CEVAHİROĞLU













Bu haber toplam 12219 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT