Hakemler Ayazağa'nın maçlarına çıkmıyor

Hakemler Ayazağa'nın maçlarına çıkmıyor
Ayazağaspor - Çağlayan Gençlerbirliği maçında çıkan olaylar nedeniyle hakemler Ayazağaspor'un maçlarına çıkmama kararı aldı.
İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta önceki hafta oynanan Ayazağaspor-Çağlayan Gençlerbirliği maçının 74. dakikasında, ev sahibi ekip 1-0 öndeyken hakem Çağlayan Gençlerbirliği lehine penaltı vermesine büyük tepki gösteren üç Ayazağasporlu futbolcu kırmızı kart görünce ev sahibi taraftarlar sahaya girdi. 
 
Yeni Şafak'ın haberine göre; sahaya giren 50-60 kadar taraftar orta hakem ve bir yardımcı hakemi darp etti. Yardımcı hakemlerden biri elinden ve başından darbe alırken, Ayazağasporlu bazı taraftarlar yaralı hakemin ambulansa binmesine de engel oldu.
 
TFF İstanbul İl Temsilciliği maçı 3-0 Çağlayan Gençlerbirliği'nin lehine tescil etti. Lakin Sarıyer temsilcisinin 'cezası' bununla bitmedi. Hakemler Ayazağaspor boykot etme kararı aldı ve Sarı-Yeşilliler'in tüm kategorilerdeki maçlarına çıkmadı. Bu nedenle Süper Amatör Lig'deki Ayazağaspor-Gülsuyuspor maçı oynanamadı.
 
Olay nedeniyle özür dileyen Ayazağaspor Kulübü ise bu uygulamaya tepki gösterdi. En büyük tepki, olaylarla ilgisi olmamasına rağmen mağdur olan Ayazağaspor'un altyapı takımlarından geldi. Zira olay A takım maçında olmasına rağmen hakemler Sarıyer ekibinin altyapı maçlarına da çıkmadı.

Bu haber toplam 9905 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT