Hakan Şengül ile gelen galibiyet

Hakan Şengül ile gelen galibiyet
Sarıyer Spor Kulübü haftalar sonra Kahramanmaraşspor'u 3-1 yenerek 3 puan aldı.

Müsabakaya takımda bazı revizyonlar ile çıkan Sarıyer önemli bir galibiyet aldı. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Sarıyer, ilk revizyonunu hafta içi Genel Kaptan değişikliğine giderek yaptı. Sezona Faruk Yılmaz ile başlayan Sarıyer geçtiğimiz hafta içi bu göreve Hakan Şengül’ü getirdi.

Maça takımlar birbirini tartarak başladı. İlk dakikaları her iki takım da cılız ataklar ve orta saha mücadelesi ile geçirdi. Maçın 29.dakikasında sağdan gelişen Sarıyer atağında ceza sahası sağ kenarından güzel bir orta yapan Mehmet Menderes Önkuzu’nun topuna arka direkte şık bir kafa vuruşu yapan Sinan takımının ilk golünü attı. 1-0 Golden sonra orta yuvarlak vuruşu ile başlayan rakip maçın 30. dakikasında Sarıyer ceza sahasının sağ tarafından kazandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisine ortalanan topa Fahrettin’in attığı kafa golü ile takımı lehine eşitliği sağladı.1-1 İlk yarı bu skorla bitti
Sarıyer ikinci yarıya Yunus –Melih değişikliği ile başladı. Bu yarıya hırslı başlayan Sarıyer 50. Dakikada sağdan ortalanan topa Serhat arka direkte güzel bir kafa vuruşu yaparak takımını 2-1 öne geçiren golü attı. Golden sonra daha da hırslanan Sarıyer, maçın 54. Dakikasında Mehmet Menderes Önkuzu’nun attığı golle takımını iki farklı galibiyete getirdi. 3-1

Gollerden sonra moral ve motivasyonu daha da artan Sarıyer birçok gol pozisyonu bulmasına rağmen başarılı olamadı. Kahramanmaraş Spor ‘un mağlubiyeti kurtarmak için yaptığı hamleler de boşa çıkınca Sarıyer ligin ilk yarısının bitmesine iki maç kala önemli bir galibiyet almış oldu.
Maçın bitiş düdüğünden sonra takımlar soyunma odalarına giderken Kahramanmaraş Sporlu Fahrettin’in Sarıyer Teknik Direktörü Mehmet Birinci ’ye karşı fiziki saldırı yapması sonucu futbolcular ve yöneticiler arasında kısa süreli bir arbede yaşandı. Maçın hakemi ve güvenlik kuvvetleri olaya müdahil olarak kavgayı yatıştırdı.

CÜNEYT GÜL


Stat: Yusuf Ziya Öniş

Hakemler: Hakan Akmısır, Gökmen Baltacı, Ulaş Aksoy

Sarıyer: Cüneyt, Emre Bayraktarbaşı, Emre Karaman, Mehmet Menderes Önkuzu (Dk. 77 Uğur), Barış, Sinan, Ulaç, Hasan, Yunus (Dk. 46 Melih Rahman), Egemen (Dk. 65 Mehmet Akif Tatlı), Serhat

Faturavizyon Kahramanmaraşspor: Ömer, Zafer (Dk. 71 Bilal), Adem, Fahrettin, Mert, Taha, Tolga, Erhan Kurt, Berkan (Dk. 60 Şadi), Erhan Çelenk, Gökhan (Dk. 60 Emre)

Goller: Dk. 30 Sinan, Dk. 51 Serhat, Dk. 56 Mehmet Menderes Önkuzu (Sarıyer), Dk. 31 Fahrettin (Faturavizyon Kahramanmaraşspor)

Sarı kartlar: Dk. 35 Tolga, Dk. 58 Fahrettin, Dk. 76 Şadi (Faturavizyon Kahramanmaraşspor), Dk. 36 Serhat, Dk. 65 Barış, Dk. 73 Emre Karaman (Sarıyer)

Bu haber toplam 3138 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT