Hakan Altun amigoluk, Yaser Yıldız hat-trick yaptı

Hakan Altun amigoluk, Yaser Yıldız hat-trick yaptı
İnegölspor’u ağırlayan Sarıyer, etkili oyunuyla rakibini 4-0 mağlup etti. Başarılı golcümüz Yaser Yıldız hat-trick yaptı.

Sarıyer, ligin 25. haftasında Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda İnegölspor’u konuk etti. Hafta içi olmasına rağmen taraftar desteğini arkasına alan Sarıyer, karşılaşmaya etkili başladı. Mücadelenin 40. dakikasında Yaser Yıldız’ın attığı gol ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkisini sürdüren Sarıyer, 69. dakikada Yaser Yıldız’ın golüyle farkı ikiye çıkarttı. Bu dakikadan itibaren oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren Sarıyer, 89. dakikada Ali Kuçik ve 90. dakikada Yaser Yıldız’ın attığı goller ile rakibini 4-0 mağlup etti.

İnegölspor mücadelenin 76. dakikasında bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Bu sonucun ardından puanını 54’e yükselten Beyaz Martılar maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. İnegölspor ise 35 puanla 9. sırada yer aldı.

Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman, Sanatçı Hakan Altun, Sanatçı ve Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Göçer, eski Futbolcu Hayri Ülgen ve çok sayıda Sarıyerli taraftar takip etti.

Ligin 26. Haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Sarıyer, rakibinin ligden çekilmesiyle haftayı bay geçecek.

Hakan Altun amigoluk yaptı

Sanatçı Hakan Altun, maçın oynandığı sırada tribüne giderek, Sarıyer taraftarının tezahüratlarına eşlik etti.

Taraftarların büyük ilgisiyle karşılaşan Altun’un, taraftarların söylediği ‘Hani bekleyecektin’ şarkısına eşlik etmesi renkli görüntülere sahne oldu.

Bu haber toplam 4190 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT