Hafta sonu Ayazağa’ya çıkarma yapan Başkan Genç vatandaşları uyardı

Hafta sonu Ayazağa’ya çıkarma yapan Başkan Genç vatandaşları uyardı
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç hafta sonu Ayazağa Sinoplular Derneği’nin düzenlediği kahvaltıda yaklaşık iki bin kişiyle bir araya geldi.

“Güveneceğiniz tek yer devlet kapısı yani belediyedir”

Hafta sonu Ayazağa Sinoplular Derneği’nin düzenlediği kahvaltıda yaklaşık iki bin kişiyle bir araya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, vatandaşları kentsel dönüşüm konusunda uyararak, “Güveneceğiniz tek yer devlet kapısı yani belediyedir” dedi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, hafta sonu Ayazağa Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Cumartesi günü Giresun Eynesil Kemaliye Köy Derneği’nin kahvaltısına katılan Başkan Genç, Pazar günü ise Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde CHP Meclis Üyesi Özkan Sucu ve Ayazağa Sinoplular Derneği’nin düzenlediği kahvaltıda Ayazağalılarla araya geldi. Kahvaltıya meclis üyeleri Mustafa Bakır ve Mustafa Balcı da katıldı.

sucu.jpg

Sinoplular Derneği’nin kahvaltısına katılan vatandaşlar Başkan Şükrü Genç’e yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşları kentsel dönüşüm konusunda uyaran Başkan Genç, “Ne olur sokakta elinde çanta nereden geldiği belli olmayan, sizin hakkınızı size anlatamayan insanlara inanmayın. Güveneceğiniz tek yer devlet kapısı yani belediyedir.”

ÇOCUKLARIMIZA KARŞI SORUMLUYUZ

Meclis Üyesi Özkan Sucu ve Dernek Başkanı Müslüm Gül’ün teşekkür konuşmasının ardından Ayazağalılara seslenen Başkan Şükrü Genç, içinde bulunduğumuz dönemde sadece kendimize karşı sorumlu olmadığımızı belirterek sözlerine başladı. En büyük sorumluluğun yarınlarımız olan çocuklara karşı olduğunu belirten Başkan Şükrü Genç, “Herkes kendine bu emaneti yarın çocuklarıma en iyi şekilde aktaracağım diyerek söz vermeli. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bu günleri atlatmak için öncelikle birlik olmak zorundayız. Siyaseti ne olursa olsun, inanışı ne olursa olsun, kime oy veriyorsa versin, nereli olursa olsun eğer bir arada yaşıyorsak bu birlik ve beraberliğimizi kesinlikle devam ettirmek zorundayız” dedi.

sinop5.jpg

SİYASET YAŞAMIN İÇİNDE OLMALI

“Bizim siyaset anlayışımız önce halka hizmet etmek” diyen Başkan Şükrü Genç, “Böyle düşünen herkes tabii ki siyaset yapmalı. Ancak siyaseti temel çıkar aracı olarak kullanan, kendi çevresi için çalışanın bizim siyaset anlayışımızda yeri yok. Siyaset yaşamın önünde değil içinde olmalıdır. 2014’de Ayazağa Sarıyer’e bağlandı.  Bu vatanın neresinde olursa olsun nüfus kâğıdında Türkiye Cumhuriyeti ibaresi olan herkes benim atamdır ve ben onun için mücadele ederim. Sarıyer’de yalılarda ya da sitelerde yaşayan insan neyse Ayazağa’da yaşayan insanda odur ve aynı haklara sahiptir. Ben işimi göreyim insanlara ne olursa olsun düşüncesine asla ve asla izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

sinop2.jpg

BU YOLU SİZLERİN DESTEĞİYLE YÜRÜYEBİLİRİM

Ayazağa’da yaşanan tapu sorununa da değinen Başkan Genç, imar planlarının belli bir noktaya geldiğini ifade etti. Genç, “Bundan sonra çocuklarımızın mağdur olmaması için elimizden geleni yapmak zorundayız” diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü; “Benim sizlerden tek bir isteğim var. Bu yolu sizlerin desteğiyle yürüyebilirim. Ben sizlere güvendim sizlerde bana güvenin. Sorunlarımızı masaya yatırıp hep beraber çözeceğiz. Ne olur sokakta elinde çanta nereden geldiği belli olmayan, sizin hakkınızı size anlatamayan insanlara inanmayın. Güveneceğiniz tek yer devlet kapısı yani belediyedir.”

sinop3.jpg

sinop4.jpg

sinop6.jpg

sinop7.jpg

sinop1.jpg

Bu haber toplam 6306 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT