Gürsel Tekin'in toplantısında kavga çıktı

Gürsel Tekin'in toplantısında kavga çıktı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in ziyareti sırasında Çayırbaşılı vatandaşlar Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e tepki gösterince kavga çıktı!
Yumrukların konuştuğu kavgada iki kişi hastanelik oldu. Gürsel Tekin apar topar Çayırbaşı’ndan ayrılırken, Şükrü Genç yakında buluna Pideban lokantasına sığındı. Çayırbaşı halkı ile belediye çalışanları arasında büyük gerginlik yaşandı.
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Çayırbaşı’ndaki vatandaşlarla bir araya geldi. Roman vatandaşların sorunlarının konuşulacağı kahvehaneye önceden belediye çalışanları ve CHP’liler dolduruldu. Neredeyse Roman vatandaşların alınmadığı toplantıda Çayırbaşılı bir vatandaş, “Burası CHP örgüt toplantısı ya da belediye başkanının şov yapma yeri değil arkadaşlar. Romanları kullanmayın” diyerek teki gösterdi. Toplantının sonunda tepki gösteren Çayırbaşılılar, Gürsel Tekin’e giderek Şükrü Genç’i şikâyet etmeye çalıştı. Belediyede çalıştığı söylenen bazı kişiler Çayırbaşılı vatandaşları iterek Tekin’e ulaşmalarını engelleyince ortalık bir anda karıştı.

Yumrukların konuştuğu kavgada ortalık bir anda savaş alanına döndü.  İlçe yöneticileri ile bazı mahalleliler araya girerek kavgayı ayırmaya çalıştı.
 
Gürsel Tekin aracına binerek olay yerinden ayrıldı 
Kavga sırasında mahalleliler Belediye Başkanı Şükrü Genç’e de tepki gösterince korumaları Genç’i olay yerinden uzaklaştırdı. Genç, mahallede bulunan Pideban Lokantası’na girerken, Gürsel Tekin ise arabasına binerek mahalleden uzaklaştı. 
 
Olayla ilgili tüm detaylar sadece Sarıyer Manşet'te olacak bizden ayrılmayın…
 

Bu haber toplam 6741 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
7 Yorum