Gürsel Tekin Sarıyer’de 'Hayır' oyu istedi

Gürsel Tekin Sarıyer’de 'Hayır' oyu istedi
CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ile Enis Berberoğlu, Sarıyer'de esnaf ziyareti yaparak, referandumda neden 'Hayır' oyu verilmesi gerektiğini anlattı.

Gürsel Tekin ve Enis Berberoğlu ilk olarak Sarıyer Hacıosman'da kurulan 'Hayır' standını ziyaret etti. Burada toplanan gruba seslenen Gürsel Tekin, "Anayasa hepimizi ilgilendiren bir meseledir. Özellikle parlamentoda yeni bir anayasanın yapılması konusunda çok ciddi bir mücadelemiz oldu. Dedik ki; '80 milyon yurttaşımızın kendisini güvende hissedebileceği bir anayasa yapalım'. Ne yazık ki bunu başaramadık. Parlamentoda bütün çabalarımıza rağmen olmadı. Darbeden sonra 4 siyasi parti bir araya gelerek bir anayasa taslağı çalışması yapılırken ansızın 18 maddeyle bu anayasa süreci zehirlendi. 18 maddenin içerisinde sizin, çocuklarınızın, ülkemizin geleceğini ilgilendiren tek madde yok. Sadece gelecek olan bir kişiyi ilgilendiren anayasa taslağıdır" diye konuştu.

gursel-tekin-ic1.jpg

"İNŞALLAH GERİ KALAN YÜZDE 35' İ DE SON İKİ HAFTA İÇERİSİNDE HEP BERABER İKNA EDECEĞİZ"

"Bu bir vatan savunmasıdır klasik bir seçim değil" diyen Tekin, "Vatandaşımızın yüzde 65'i sandıklarda 'Hayır' diyecektir. İnşallah geri kalan 35 bandını da son iki hafta içerisinde hep beraber ikna edeceğiz. İkna edeceğiz ki Türkiye’mizin geleceği bir tehlikeyle karşı karşıya kalmasın" ifadesini kullandı.

gursel-tekin-ic3.jpg

ESNAFI ZİYARET ETTİLER

Gürsel Tekin, Enis Berberoğlu ve beraberindekiler propaganda otobüsüne binerek Sarıyer Ferahevler Mahallesi'ne geçip iş yerlerini ziyaret etti. Esnaf ve yurttaşlarla sohbet eden Tekin ile Berberoğlu, onlara neden 'Hayır' denilmesi gerektiğini anlattı.

Gürsel Tekin ve Enis Berberoğlu’na Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve çok sayıdaki partilide eşlik etti.

gursel-tekin-ic2.jpg

Bu haber toplam 4048 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT