Gürbüz Çapan Sarıyer’deydi!

Gürbüz Çapan Sarıyer’deydi!
Pazar gününü Sarıyer’e ayıran Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan “Sarıyer’i kazanacağız ”dedi.
Esenyurt’ un eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, pazar gününü Sarıyer’e ayırdı. Büyükdere sahilindeki çay bahçelerinde Sarıyerlilerle sohbet eden Çapan, daha sonra CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı'nı, ardından da Maltepe Gülsuyu Mahallesi’nde uyuşturucu çeteleri tarafından öldürülen Hasan Ferit Gedik'in Armutlu’daki evine giderek ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
 
Pazar gününü Sarıyer’e ayıran Çapan’ın ilk durağı CHP’lilerin mekânı olarak bilinen Büyükdere’deki çay bahçeleri oldu. Burada ilgiyle karşılanan Çapan, daha sonra CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’na geçti. Çapan’ın Mehmet Deniz’le görüşmesi sırasında ilçe binasında CHP İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldız ve CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday adayı Erol Aydın da vardı. 

gurbuzcapankck1.jpg

Çapan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz’e, “Önümüzdeki seçimde Sarıyer’i de alacağız, Esenyurt’u da, diğer yerleri de. Bizim tek rakibimiz AKP” dedi. Çapan daha sonra Erol Aydın ile birlikte Maltepe Gülsuyu Mahallesi’nde yaşanan olaylarda öldürülen Hasan Ferit Gedik'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
 
Ziyaretinden dolayı Çapan ve beraberindeki danışmanlarına teşekkür eden Mehmet Deniz ise misafirlerine çay ikram etti. Deniz’in makam odasındaki sohbet sırasında önümüzdeki yerel seçimden söz eden Gürbüz Çapan, seçimde Sarıyer’le birlikte diğer birçok belediyenin de kazanılacağını söyledi.

gurbuzcapankck2.jpg

Bu haber toplam 8480 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
2 Yorum