Günel ailesinin mutlu günü

Günel ailesinin mutlu günü
CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nizammetin Günel’in oğlu Çağlar Günel görkemli bir düğünle evlendi.

Sarıyer’in sevilen siyasetçilerinden CHP Grup Başkanvekili ve İBB Meclis Üyesi Nizammetin Günel’in oğlu Çağlar Günel, Koru Park’ta düzenlenen görkemli bir düğünle Deniz Dolek ile evlendi.

Nizamettin Günel'in davetlilerle yakından ilgilendiği gecede; mutlu çiftin nikâhını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıyarken, nikâh şahitliğini ise CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, CHP İBB Grup Başkanvekili Doğan Subaşı, İBB Genel Sekreteri Yavuz Erkut ve Alican Genç yaptı. Nikâhın ardından Başkan Şükrü Genç ve nikâh şahitleri yaptıkları konuşmalarda genç çifte mutluluklar diledi.

gunel-ic6.jpg

Düğüne CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun yanı sıra CHP İstanbul il yöneticileri, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri,  iş ve siyaset camiasından çok sayıda kişi katıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat çelenk gönderdi. Renkli anların yaşandığı gecede davetliler gece geç saatlere kadar eğlendi.

gunel-ic1-001.jpggunel-ic2-001.jpggunel-ic3-001.jpggunel-ic4.jpggunel-ic5.jpg

Bu haber toplam 8361 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT