Gözler denetim komisyonu raporunda

Gözler denetim komisyonu raporunda
CHP'li üyeler usulsüzlük iddialarına nasıl yaklaşacak?

 

Pazartesi günü yapılacak olan Nisan ayının ilk toplantısında Sarıyer Belediyesi’nin 2012 yılına ait denetim komisyonu raporu görüşülecek. İki CHP’li bir de AK Partili üyenin bulunduğu komisyon yaklaşık 45 gündür belediyenin tüm müdürlüklerinde hummalı bir çalışma yapıyor.
 
CHP’den Hayati Kaptanoğlu ve Hacı Mehmet Bayraktar, AK Parti’den ise Cemil Özbalta’nın bulunduğu komisyonun Sarıyer Belediyesi’ndeki tüm müdürlüklerde yaptığı araştırmalarda birçok usulsüzlüklere rastladığı belirtiliyor. Denetim komisyonundaki meclis üyelerinin gördükleri usulsüzlükler karşısında “Bu kadar da olmaz” diye tepki gösterdikleri de gelen bilgiler arasında.
 
Güven açısından Sarıyer siyasetinin önemli isimlerinden biri olan CHP’li Hayati Kaptanoğlu ve CHP’deki manevi kişiliği ile bilinen Hacı Mehmet Bayraktar’ın hazırlanacak olan raporda rastlandığı ileri sürülen bu usulsüzlüklere karşı nasıl bir tavır takınacakları şimdiden merak konusu olurken, gözler Pazartesi günü yapılacak toplantıda Belediye Başkanı Şükrü Genç’e karşı sert muhalefetiyle bilinen AK Partili Cemil Özbalta’nın mecliste açıklayacağı belgelere çevrildi.

Bu haber toplam 3701 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
7 Yorum