Görgü tanıkları anlattı: Beton mikseri uçarak üzerime geldi!

Görgü tanıkları anlattı: Beton mikseri uçarak üzerime geldi!
1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralandığı kazada görgü tanıkları o dehşet dakikalarını anlattı.

Sarıyer’de beton mikserinin kontrolden çıkması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralandığı kazada olaya karışan araçlar yoldan kaldırıldı. Kazayı küçük bir hasarla atlatan Mert Uçan, “Baktım bir tane beton mikseri üzerime doğru geliyor. Bir an uçarak üzerime doğru geldi” dedi.

Dehşet dakikalarını anlattılar

Maslak Büyükdere Caddesi Sarıyer istikametinde 11.30 sıralarında meydana gelen kazada Hasan Mutlu’nun hakimiyetinde olan 34 PD 5286 plakalı bir beton mikseri kontrolden çıkarak 6 aracı ezdi. Beton mikseri şoförü Hasan Mutlu’nun yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktığı kazada, 17 SF 658 plakalı minibüs şoförü Adnan Yörükoğlu hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı.

Beton mikserinin şoförü Hasan Mutlu, Aytekin Öcal, Muhammet Akın, Canan Köksal, Yasin Biçer, Mert Uçan ve kimliği belirlenemeyen bir şahıs çevrede bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, hayatını kaybeden Adnan Yörükoğlu’nun cenazesi Kağıthane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İtfaiye ekipleri enkaz kaldırma çalışmalarına devam ederken, olay yerine gelen Yörükoğlu’nun yakınları gözyaşlarına boğuldu. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süreyle devam eden çalışmaları sonucu, kazaya karışan araçlar yoldan kaldırıldı. Büyükdere Caddesi’nde tek şeritten sağlanan trafik akışı normale döndü.

“Bir an uçarak üzerime doğru geldi”

Kazayı küçük bir hasarla atlatan Mert Uçan, “Sabah yolcumuzu aldık. 7-8 yolcu vardı arabada. Işıklarda durduk. Sonra devam ettik. Solumda da lüks siyah araba vardı. Tam biraz hızlandım ilerledim. Baktım bir tane beton mikseri üzerime doğru geliyor. Bir an uçarak üzerime doğru geldi, aynama çarptı. Ben kendimi kurtarmak için kaldırıma çıktım sadece arka camımda hasar verdi. Şimdi ifade vermeye gidiyoruz” diye konuştu.

Kaza anına şahit olan Aytekin Özal ise, “Karşı şeritten geliyordu. Bizim şeridimize geçti. Işıklar biraz daha geç yanmış olsaydı çok fazla arabayı altına alır parçalardı. Yeşil ışık yanmıştı. Biz geçmiştik. Kazayı gördük, durdurduk zaten. Biz durunca herkes durdu” şeklinde konuştu.

Sarıyer Maslak'ta beton mikseri dehşet saçtı: 2 ölü, 5 yaralı

Adnan Yörükoğlu beton mikserini durduran minibüste hayatını kaybetti

Maslak'taki kazada ezilen Bentley Sarıyer'in eski başkanının çıktı

Bu haber toplam 5136 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT