Gökten düşen buz kütlesiyle ilgili ilginç iddia

Gökten düşen buz kütlesiyle ilgili ilginç iddia
Herkes Sarıyer’de evin bahçesine düşen buz kütlesinin nereden geldiğini merak ederken, akıllara Amerika’da yaşanan benzer bir olay geldi. 

Daha önce Amerika’da meydana gelen benzer olayda; Büyük bir gürültüyle yataklarından fırlayan yaşlı bir çift, neye uğradıklarını şaşırdı. Komşuların bile uyandığı gürültünün nedeni araştırılırken, odanın birisinde mavi bir buz kütlesi bulundu.

Uçağın tuvaletindeki dışkı düştü 

Çatıyı delip odaya düşen mavi buzun nereden geldiği araştırılırken de ortaya ilginç bir durum çıktı. Uçak tuvaletlerinde dışkıların toplandığı ve mavi renkli kimyasallarla muhafaza edildiği bir bölümden düşerek evin çatısına isabet ettiği belirtildi.

Çok yüksekte eksi 50 derecelere dayanan havada düşen dışkı, kısa sürede buza dönüştüğü ve evin çatısına düşen parçanın dışkıdan oluşan bir mavi buz parçası olduğu belirtildi. John F. Kennedy Havalimanı'nın yakınlarında bulunan eve düşen mavi buzun, tamamen insan dışkısı olduğu bildirildi.

Şimdi Sarıyer’deki Pera Konakları’nda meydana gelen olayda Dr. Kamber Göksu’nun evine düşen kütlenin de uçak tuvaletindeki dışkı olabileceği konuşuluyor.

İlgili Haberler
Bu haber toplam 6202 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT