Yaşar Göksoy son yolculuğuna uğurlandı

Yaşar Göksoy son yolculuğuna uğurlandı
CHP eski İstanbul İl Sekreteri Uğur Göksoy ve CHP eski Sarıyer - İBB Meclis Üyesi Timur Göksoy’un babaları efsane fotoğrafçı Yaşar Göksoy son yolculuğuna uğurlandı.

1960'lı yıllardan bu yana ünlülerin fotoğraflarını çeken, sanat dünyasının efsane deklanşörü Stüdyo Yaşar’ın kurucusu Yaşar Göksoy son yolculuğuna uğurlandı. 

Kasımpaşa Büyük Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP milletvekili Gürsel Tekin, CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay, Sarıyer Belediyesi eski başkan yardımcıları Mustafa Tok, Erol Aydın ve Adnan Ayber, AK Parti eski Sarıyer - İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan'ın yanı sıra Sarıyer Belediyesi birim müdürleri ile Göksoy'un çok sayıda akrabası ve sevenleri katıldı.

82 yaşında vefat eden Yaşar Göksoy Kulaksız Mezarlığı’nda defnedilirken, çocukları CHP eski İstanbul İl Sekreteri Uğur Göksoy ve CHP eski Sarıyer - İBB Meclis Üyesi Timur Göksoy taziyeleri kabul etti.

Sarıyer Manşet Gazetesi olarak Yaşar Göksoy’a Allah’tan rahmet, Uğur ve Timür Göksoy dostlarımıza da başsağlığı dileriz.

Bu haber toplam 7278 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum