Göğüs Estetiği

Göğüs Estetiği

Göğüslerinizin büyüklüğünden ya da küçüklüğünden rahatsız oluyor ve dekolte kıyafet giydiğiniz zamanlar kendinizi rahat hissetmiyorsanız; estetik operasyonlara başvurarak, bu sorununuzdan kısa süre içerisinde kurtulabilirsiniz. 18 yaş sınırı bulunan estetik operasyonlar, uzman cerrahlar tarafından gerçekleştirildiği zaman göğüslerinizin hem istediğiniz boyutta hem de istediğiniz şekilde olmasına büyük ölçüde yardımcı oluyor. Ancak, bu konuda uzman olan cerrahlardan yardım alarak, beklenmeyen sürprizlerle ve kısa süre içerisinde göğüslerinizde karşılaşacağınız sarkmalarla yüzleşme derdinden de kurtulabilirsiniz.

Bayanlar tarafından tercih edilen göğüs estetiği; iki farklı şekilde uygulanıyor ve ikisinde de estetik operasyona girecek kişinin birtakım özelliklerine dikkat ediliyor. Öncelikle göğüs implantında kullanılacak olan protezin boyutuna ve büyüklüğüne karar veriliyor. Bu açıdan vücudunuz ile uyum gösteren ve size en çok yakışacak protez kullanılmasına özen gösteriliyor. Göğüslerinizi büyütmek ya da küçültmek dışında göğüslerinizde simetrik bir duruş ve denge sağlamak için de göğüs estetiğinden yararlanabilirsiniz. Hamilelik, kilo kaybı ya da bebek emzirme gibi nedenlere bağlı olarak zamanla eski formunu ve dikliğini kaybeden göğüslerinizin eski haline göğüs estetiği sonrasında kavuşabilirsiniz.

Göğüs Estetiği Yöntemleri

Plastik cerrahinin gelişmesi ile birlikte günümüzde eski tıp ameliyatlar yerine modern uygulamalar tercih ediliyor. Temel olarak da bu modern yöntemlerin salin ve slikon implantlar olduğunu söyleyebiliriz. Bir tuz çözeltisi olarak ifade edebileceğimiz salin implant, göğüs büyütmede kullanılan en modern yöntemler içerisinde yer alıyor. 18 yaşını dolduran tüm bayanlar, salin implantlar sayesinde göğüslerinin diledikleri gibi görünmesini sağlayabilir. Bir diğer yöntem olan slikon implant yöntemi ise 22 yaş üzerindeki bayanlara uygulanabiliyor. Slikon implantların içerisinde ise güvenilir ve dayanıklı slikon jeller yer alıyor. Doğal göğüs dokusuna daha çok benzeyen slikon implant kullanan bayanların kendilerini oldukça rahat hissettiklerini hatırlatmakta fayda var.

Salin ya da slikon hangisini tercih ederseniz edin, göğüs estetiği esnasında dikkat etmeniz gereken bir diğer husus ise implantların doğal görünmesi şeklinde olmalıdır. Çok büyük implantlar kullanmanız uyku esnasında sorunlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Bu yüzden göğüs boyutu konusunda kesinlikle doktorunuzu dinlemeli ve onun tavsiyelerine kulak vermelisiniz.

Bu haber toplam 2300 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Sağlık