Göğüs Büyütme’de En çok Sorulan 7 Soru

Göğüs Büyütme’de En çok Sorulan 7 Soru
  1. İdeal Göğüs Büyüklüğü Nasıl Olmalıdır?

Meme (göğüs) boyutu hastanın istediği büyüklük ve hekiminin görüşüne göre belirlenir. Hastanın boyu, kilo ve göğüs kafesinin çapına göre de konulacak protezin şekli, yapısı ve boyutu belirlenir.

  1. Göğüs Büyüklüğü Belirlerken Nelere Dikkat Edilmelidir?
  • Hastanın boyu ve kilosuna dikkat edilmelidir.
  • Göğüs kafesi şekline dikkat edilir.
  • Göğüslerin büyüklüğü ve meme dokusuna dikkat edilir.
  • Göğüsteki sarkıklık oranına dikkat edilir.
  • Son olarak iki göğsün simetrisine bakılmaktadır.
  1. Meme büyütmede kullanılan silikon türleri nelerdir?

Yuvarlak Silikon

Yarım küreye benzeyen bir şekli vardır. Genellikle göğüs dekolte kısmının daha dolgun görünmesinin istenildiği durumlarda ve göğüs kasının kalın olduğu durumlarda tercih edilebilir.

Damla Silikon

Görünüm itibariyle su damlasına benzediği için bu ad verilmiştir. Alt kısım daha dolgundur. Genellikle normal meme dokusu küçük olan, narin, uzun göğüs kafesi yapılı bayanlarda tercih edilebilir.

  1. Ameliyat ne kadar sürer?

Göğüs büyütme ameliyatı yaklaşık 40-45 dakika içinde yapılmaktadır. Her kadın hayal edilen güzel göğüslere sahip olmak ister ve artık tıptaki değişikliklerle bu yapılabilir.

  1. Göğüs büyütme ameliyatından sonra yara izi kalır mı?

Göğüs büyütme ameliyatını kesik izi kalmadan yapmak mümkün değildir. Yapılan işleme bağlı; Memenin alt kıvrımında, göğüs ucunun üstünde, göğüs ucunun çevresinde, kol altında ve göbek deliğinde görünmeyen bir iz kalır.

Meme altına atılan kesik memenin altında kaldığı için doğal kıvrımla uyumlu olur ve kesik izi genişlemez. Göğüs büyütme ameliyatındaki kesikler iyileştiği zaman tekrar açılamazlar. Fakat meme altı kıvrımına açılan kesik gelecekte tekrar kullanılabilir.

  1. Kadınlar hangi tip göğüs şeklini tercih ediyor?

Kadınlar için en çok tercih edilen ve en cazip göğüs şekli büyük ve dik göğüslerdir.

Göğüs büyütme göğüslerin arkasına implant yerleştirilmesini içeren cerrahi bir işlemdir. Bu, kadınların göğüs hatlarını istedikleri boyuta çıkarma imkânı verir ve göğüs büyütme ameliyatı kadınların kendilerine olan özgüveni arttırır.

  1. Hangi mevsimde göğüs büyütme ameliyatı yapılır?

Göğüs büyütme ameliyatı için herhangi bir mevsim yoktur. Fakat bahar ve yaz aylarında bayanlar bu ameliyatı daha çok tercih etmektedir. Bunun sebebi ise yaz aylarında güzel bir vücuda sahip olmaktır.

Göğüs büyütme hakkında ayrıntılı bilgi almak için hemen https://www.bulenttekerekoglu.com.tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haber toplam 2711 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Sağlık