'Gittiğim her yerden destek alıyorum'

'Gittiğim her yerden destek alıyorum'
CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, ön seçim kampanyası sürecinde kendisini yalnız bırakmayan yerel medya çalışanlarıyla bir araya geldi.
Yapılan araştırmalarda favori adaylar arasında gösterilen Alp, “Anlatacaklarım var kendime güveniyorum. Gittiğim her yerde destek alıyorum” dedi.
 
CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, ön seçim kampanyası sürecinde kendisini yalnız bırakmayan yerel medya mensuplarına yönelik kahvaltılı teşekkür toplantısı düzenledi. Sarıyer Merkez’de bulunan Dolphin Class Restaurant’ta gerçekleşen toplantıya CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, eşi Aycan Alp ile 2. Bölgede görev yapan medya çalışanları katıldı.
 
“Anlatacaklarım var kendime güveniyorum”
Dr. Cengiz Alp, keyifli geçen kahvaltılı toplantıda gazetecilerin ön seçime ilişik gözlemlerini dinledi. Gazetecilerin gözlemlerini aktarmasından sonra konuşan Dr. Cengiz Alp, sözlerine ön seçim kampanyası sürecinde kedisini yalnız bırakmayan ve haberlerle destek sunan medya çalışanlarına teşekkür ederek başladı. CHP’de yapılacak olan ön seçimin önemine vurgu yapan CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, “Ön seçim yıllardan beri hayalimdi. Bu kararın uygulanması parti kültürü için önemli. ‘Bu milletvekilli, bu bakan, bu basına çıktı’ şeklindeki söylemlere bakmıyorum. Alt yapısı donamımı tam olan adayların ön seçimden çıkması benim için önemli. Bu tür algıları ortadan kaldırmalıyız. Geldiğimiz noktada işi iyi yapmış, milletvekilliğini iyi yapmış arkadaşlarımız olsaydı zaten ben aday olmazdım. Hakikaten ben aday olmayı düşünmezdim. Geçtiğimiz dönemde merkezden atama yönteminin CHP’ye büyük oy kaybettirdiğini düşünüyorum. Biz kendimiz anlatırsan, üyelerinizin sağduyulu ile bu işten başarılı çıkacağız.  Bu anlamda algı operasyonlarına inanmıyorum ve bu ön seçimde başarılı çıkacağımı düşünüyorum. Kendime güveniyorum. Anlatacaklarım var kendime güveniyorum. Gittiğim her yerde destek alıyorum” şeklinde konuştu.

Dr. Cengiz Alp, ön seçim sürecinde artık son sürece yaklaştıklarını belirterek, “Artık kritik sürecin sonuna geldik. Tüm üyelerimizi seçim sandığına getirmeliyiz. Oy kullanmanın önemini anlatmalıyız. Ön seçim kültürü için kamuoyu oluşturmalıyız. Benim 12 ilçede tabanım var. Bu tabanı kendi çabam ile başardım. Toplumun beklentileri var ve ben o beklilere dokunabileceğimi biliyorum ve inanıyorum. Bu süreç zarfında başarı grafiğim arttı. Buradan sizler aracılığıyla Sarıyer halkını sandık başına davet ediyorum. Kendi iradelerini belirlemek için lütfen sandık başına gelin” şeklinde konuştu.
 
Öte yandan CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, ön seçim öncesi son provasını Perşembe günü saat 20.00’de düzenleyeceği kokteyle yapacak. Perşembe günü Riva’da yapılacak kokteyl saat 20:00 ile 22:00 saatleri arasında olacak.

Dr. Cengiz Alp Cumartesi günü saat 17.00’da Halk TV’de partililere önseçimle ilgili önemli mesajlar verecek.

Bu haber toplam 3413 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT