'Giresun, Sarıyer'den fazla gelişti'

'Giresun, Sarıyer'den fazla gelişti'
Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak, belediye yönetimini değerlendirerek, “Giresun Sarıyer’den fazla gelişti” dedi.
MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın Büyükdere’de düzenlediği toplantıda konuşan Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak, belediye yönetimini değerlendirerek, “Giresun Sarıyer’den fazla gelişti” dedi. 
 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan’ın da katıldığı toplantıda söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak, Sarıyer’in gelişmediğini ve gün geçtikçe daha da geriye gittiğini söyledi. Muhtar Sarıuçak, “Sarıyer’de hiçbir parti diyemez ki bizim seçim kazanmamız çantada keklik diye. Kim projelerini en iyi şekilde geliştirirse kazanan o olacaktır. Maltepe, Kartal, Tuzla, Pendik’e gidin muazzam bir gelişme var şehircilik anlayışında. Sarıyer’imiz aynı kaldı ya hiçbir değişiklik olmadı. Giresun bile daha çok gelişti Sarıyer’den. Büyük bir üzüntüyle izliyoruz” dedi. 

Toplantıda söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak, belediyenin kendilerine sağladığı imkânlarda MHP’nin etkisinin olduğunu belirtti. Sarıuçak, “Muhtarlara sağlanan imkânlar ile ilgili biz mecliste önerge verilmesini MHP’den rica ettik. Bizim böyle bir sıkıntımız var nasıl yardımcı olabilirsiniz, meclisten oy birliği ile geçmesini istiyoruz dedik. Osman Güloğlu bu önergeyi biz vereceğiz ve arkasında duracağız dedi. Muhtarlıklar şuanda yaşıyorsa, muhtarlar sıkıntılarını bir nebze olsun azaltmışsa MHP grubunun o gün verdiği önerge sayesindedir. Şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 

Bu haber toplam 3207 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT