Gençlik Kolları Başkanı görevden alındı

Gençlik Kolları Başkanı görevden alındı
AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Tavukçuoğlu görevden alındı.

AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Tavukçuoğlu, İl Başkanlığı tarafından görevden alındı. İl Başkanlığı tarafından Tavukçuoğlu’nun görevden alınmasıyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, konu yönetim kurulu toplantısında gündeme geldi. AK Parti Sarıyer İlçe Yöneticilerine Tavukçuoğlu’nun kendi isteği ile ayrıldığı belirtildi. İl başkanlığından alınan bilgilere göre ise; Muhammet Tavukçuoğlu’nun geçtiğimiz hafta, yapılan bir şikâyet üzerine görevden alındığı öğrenildi.

Yeni ilçe başkanı kim olacak?

AK Parti Sarıyer’de yeni gençlik kolları başkanının kim olacağı merak konusu olurken, şuanda Safa Turan, Kenan Polatkan, Caner Murat Ballı, Mücahit Erken ve Mustafa Küçükhüseyin isimlerinin üzerinde duruluyor. Gençlik kolları yönetiminin ise devam edeceği belirtiliyor. 

AK Parti Sarıyer ilçe kongresi Ocak’ta 

Dün akşam yapılan yönetim toplantısına AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Seçkin Turan’da katıldı. Turan, ana kademe ilçe kongreleri ile ilgili de yönetime bilgi verdi. AK Parti Sarıyer’in olağan kongresinin Ocak ayında yapılacağı öğrenildi. Yine ilçe başkanını seçecek olan delegelerinde Ocak ayının içerisinde belirleneceği belirtildi.

AK Parti Sarıyer’de nasıl bir yönetim oluşacak. Mevcut yönetimde kimler gidecek kimler kalacak. Kongreye giderken Ak Parti’deki tüm sıcak gelişmeler Sarıyer Manşet’e olacak.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 8398 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
6 Yorum