Gençlerin kan bağışı kampanyası büyük destek gördü

Gençlerin kan bağışı kampanyası büyük destek gördü
Giresun Eynesil Kemaliye Köyü gençlerinin Ayazağa’da Kızılay ile ortaklaşa düzenledikleri kan bağışı kampanyası büyük destek gördü.

Giresun Eynesil Kemaliye Köyü Gençlik Kolları 1 Mart Pazar günü Ayazağa Mahallesi’ndeki dernek binasında Kızılay ortaklı kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi.  Ayazağa Mahallesi başta olmak üzere Sarıyer, Tuzla, Avcılar ve Kocaali Çayırova’dan da çok sayıda kişi gelip kan bağışında bulundu. Dernek Başkanı Mehmet Cıvak’ ın gençlerin önünü açması ile Gençlik Kolu Başkanı seçilen Emrah Cıvak ve yönetimi ses getirecek özellikle sosyal sorumluluk projelerinin sürekliliği için hiç durmadan çalışacağını belirtti.

Başkan olalı 1 aydan az süre olmasına rağmen hayata geçirmek için bu ve bunun gibi bekleyen çok sayıda sosyal sorumluluk projelerinin olduğunu ifade eden başkan Emrah Cıvak etkinliklerin tüm halka açık olup destek için herkesi beklediğini dile getirdi. Birlik ve beraberliğin olduğu sürece daha büyük projelere imza atacağını ifade eden Emrah Cıvak Kemaliye Köyü Derneği olarak halkın önemli ihtiyaçlarını karşılamak için daha çok çalışacağının sözünü verdi.

Bu haber toplam 5693 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
4 Yorum