Genç basketbolcular Cevahir Sönmez’in anısına sahaya çıktı

Genç basketbolcular Cevahir Sönmez’in anısına sahaya çıktı
Geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatını kaybeden 22 yaşındaki başarılı basketbolcu Cevahir Sönmez’in anısına düzenlenen turnuvanın şampiyonu Fenerbahçe Beko oldu

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında trafik kazasında hayatını kaybeden genç milli takımın altyapısında da forma giyen 22 yaşındaki başarılı basketbolcu Cevahir Sönmez’in anısına düzenlenen turnuvanın şampiyonu Fenerbahçe Beko oldu

Darüşşafaka Spor Kulübü, geçtiğimiz yıl Eylül ayında trafik kazasında hayatını kaybeden genç milli takımın altyapısında da forma giyen 22 yaşındaki başarılı basketbolcu Cevahir Sönmez’in anısına turnuva düzenledi. 7-8 Eylül tarihlerinde Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda düzenlenen “Cevahir Sönmez Gençler Turnuvası”na Galatasaray, Fenerbahçe, Tofaş ve Daruşşafaka basketbol takımları katıldı.

Takımlar sahaya “Cevahir Sönmez’i sevgiyle anıyoruz” pankartı ile çıkarken, salonun girişinde milli basketbolcu için lokma dağıtıldı. İki gün süren turnuvayı Sönmez ailesinin dostları ve Cevahir’in arkadaşları başta olmak üzere çok sayıda kişi izledi. Cevahir Sönmez’in babası işadamı Hüseyin Sönmez ve Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevim Koç turnuvayı izlemeye gelenlerle yakından ilgilenerek teşekkür etti.

t4-001.jpg

Şampiyon Fenerbahçe oldu 

Turnuvanın ilk gününde Darüşşafaka, Galatasaray’ı 72-86, Fenerbahçe Beko ise Tofaş’ı 81-71 yenerek finale yükseldi. Turnuvanın ikinci günü oynanan final maçı ise büyük bir heyecana sahne oldu. Çok sayıda kişinin izlediği maçta Fenerbahçe Beko, Darüşşafaka’yı 76-59 yenerek şampiyon oldu. Üçüncülük maçında ise Galatasaray, Tofaş’ı 66-56 yendi. 

Maçların sonunda Cevahir Sönmez’in babası, işadamı Hüseyin Sönmez Darüşşafaka Spor Kulübü’nün yöneticileri ile birlikte katılan takımlara teşekkür plaketi ve günün anısına hazırlanan imzalı forma takdim etti. 

İşadamı Hüseyin Sönmez'in oğlu, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevim Koç’un da yeğeni olan milli basketbolcu Cevahir Sönmez geçtiğimiz yıl 16 Eylül’de Kilyos’ta geçirdiği trafik kazasında 22 yaşında hayatını kaybetmişti.

t1-001.jpgt2-001.jpgt3-001.jpgt5-001.jpgt6.jpgt7.jpg

Bu haber toplam 10134 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT