Gebze Bölgesindeki En İyi Diş Hekimi İsmail YILMAZ

Gebze Bölgesindeki En İyi Diş Hekimi İsmail YILMAZ

İsmail Yılmaz Hakkında:

Disdent hekimlerinden olan İsmail Yılmaz, ağız ve diş sağlığı üzerine çalışmalar yapmaktadır. Uluslararası standartlara uygun olarak geliştirdiği teknik becerilerini ve bilgi donanımı ile bütün imkanları hastalarına sağlayabilmeyi amaç edinmiştir. Farklı tedavi yöntemleri ile diş hastalıkların tedavisindeki korkuyu giderecek kolay ve ağrısız teknikler geliştirilmiştir. Ağız ve diş sağlığı alanında aldığı sertifika ve lisanslı belgeleri onaylı olarak Disdent’e hekim olarak yer almaktadır.

Gebzedeki en iyi diş hekimleri arasında bilinen ve tanınan bir hekimdir. Yaptığı işler ve hastalıkları tedavi yöntemindeki pratikliği ile hasta memnuniyetini kazanmıştır. Sağlıklı ve titiz hekimliği ile ağız ve diş sağlığı uzmanı olarak görevine devam etmiştir. Gebze’de diş hekimleri arasında iyi olanların içinde yer alan Yılmaz, kendi polikliniği kurarak tedavilerine bu kurum üzerinden devam etmektedir.

Çalıştığı ve sahibi olduğu kurumda etkin rol oynamaktadır. Diş hekimi olarak kurumda yer alan Yılmaz, bütün ağız ve diş hastalıkları için geliştirilmiş sağlıklı teknik bilgileri kullanmaktadır. Diş tedavisi korkulu bir rüya haline gelmiştir. Yılmaz’ın uyguladığı teknik ve yöntemler ile bu korkulu rüya son bulacaktır. Uluslar arası yaptığı çalışmaları onay almadan tekniklerini hastaları üzerinde kullanmaz. Onaylanan çalışmalarının ardından pratik ve kolay becerileri ile ağız sağlığı için önemli adımlar atan hekim haline gelmiştir.

Uyguladığı Tedavi Yöntemleri:

Yılmaz, teknik ve pratik bilgileri ile ağız ve diş hastalıklarına neden olan sorunlara ağrısız ve kolay şekilde çözüm bulmayı amaçlamıştır. Tedavisinde kullandığı malzemeler teknolojik olarak geliştirilmiş en son modellerdir. Gebze diş poliklinikleri adı altında Disdent kurumu oluşturulmuştur. Burada diş hekimliği yapmaktadır. Poliklinik içinde yapılan tedavi ve yöntemlerin bir çoğu uluslararası alanda onay almış tekniklerdir.

Ortodonti Tedavisi, diş beyazlatma, kanal tedavisi, diş çekimi, implant gibi ağız ve diş sağlığı için gerekli olan tedavi yöntemleri uygulamaktadır. Kişilerin ağız ve diş hastalığına göre geliştirilmiş modern cihazlar ile rahatsızlığa müdahale edilmesi kolay ve çabuk olmaktadır. Gebze implant merkezleri http://ismailyilmazasm.com/gebze-implant/ alanında teknik beceri ve donanımlı bilgi sahibi oluşu ile hastaları, implant merkezleri tarafından tanınır hale gelmiş bir hekimdir.

Gebze dişçiler hekimleri arasında uyguladığı yöntem ve tekniklerle hasta memnuniyetini ve onayı almış bir hekimdir. Aynı zamanda uyguladığı tedavi yöntemlerine yenilerini ekleyerek uluslar arası alanda sertifika alarak onay verilmiştir. Yılmaz, çalıştığı ve sahibi olduğu kurumda sağlık alanında geliştirilmiş son teknoloji ağız ve diş ekipmanlarını kullanmaktadır. Tedavi malzeme ve ekipmanlarını özel olarak getirterek daha profesyonel bir çalışma alanı yaratmak istemiştir.

Ağız ve çene cerrahi alanında da kendini geliştiren Yılmaz, bu alanda da hastalarına hizmet vermektedir. İmplant tedavilerinde çeneye ve damağa uygun olan ekip malzemelerinin temin edilmesini sağlar. Aynı zamanda Pedodonti tedavisi, protez uygulamaları, Endodonti ve Konservatif tedavileri, periodontoloji gibi ağız hastalıkları içinde gerekli hizmeti vermektedir.

Ağız ve Diş Hastalıkları Hakkında:

1) Ağız diş ve çene cerrahisi, damak ve çene yapısındaki bozukluklar için hizmet vermektedir. Alt ve üst çenenin öne gitmesi ya da arkaya kayması durumlarında dengelemek için düzeltmelerin yapıldığı alandır.

2) İmplant Tedavisi, eksik ya da şekil bozukluğu olan dişler için yapılan estetiktir. Diş yapısındaki bozulmalar ve çürümeden dolayı dökülen dişlerin yerine çene kemiğine göre hazırlanmış yapay diş kökünün eklenmesidir.

3) ORTODONTİ, alt ve üst çene arasındaki birleşme bozukluklarıdır. Alt çenenin öne kayması ya da üst çenenin içe girmesidir. Bunun için dişlere tel takılarak bu durum önlenir. Zamanla alt çenenin öne kayması ve üst çenenin içe girmesidir.

4) PEDODONTİ, çocuklarda ağız ve diş hastalıklarının giderilmesi için hizmet veren bir alandır. Çocuk diş tedavilerinin yapıldığı isimdir. Çocuk doktorları tarafından eğlenceli ve oyun köşesinde yapılan bir tedavi yöntemidir.

5) Protez uygulamaları, metalden hazırlanmış ve metal desteğinin yanında metalsiz olarak desteklenmiş olan diş estetiğine protez denir. Protez dişlerde metal desteği olmadan sabit hazırlanmış protez dişleri ile eksik ve tedavi yapılmış diş haznesine yerleştirilen yapay dişlerdir.

6) ENDODONTİ, kanal tedavisi esnasında çürümüş olan dişi çekmek yerine dişi kurtarmak için geliştirilmiş bir yöntemdir. Diğer adı kanal tedavisidir. Diş köklerinin çürümesi sonuc sinirlere yaklaşması ile birlikte oluşan basınç ve ardından gelen ağrılardır. Bunun için dişi çekme ya da kanal tedavisi uygulama yöntemi tercih edilir.

7) Diş beyazlatma, doğal diş minelerine zarar vermeden dişlerin yeniden beyazlatılarak eski rengine kavuşması sağlanır. Kullanım sonrası renk atan dişlerin eski ve canlı n gelmesi için beyazlatma yöntemleri uygulanır.

Bu haber toplam 18252 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Sağlık