Galatasaray, Sarıyer’e taşınıyor

Galatasaray, Sarıyer’e taşınıyor
Galatasaray Spor Kulübü Florya’dan Sarıyer’e taşınıyor. Galatasaray yönetimi TOKİ’nin gösterdiği 4 arazi üzerinde yoğunlaştı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek bu hafta yapılan divan toplantısında yeni idman tesislerinin Sarıyer’de yapılacağını bunun için TOKİ’nin gösterdiği dört arazi üzerinde karar vereceklerini söyledi.

4 arazi üzerinde çalışma yapılıyor

Bu hafta yapılan Divan Toplantısı'nda Başkan Dursun Özbek, Florya projesine karşılık Emlak Konut'tan kulübü taşıyacakları arazi istediklerini açıkladı. Bu kapsamda sarı-kırmızılı ekibin yeni idman tesislerinin Sarıyer’de olacağı öğrenildi. TOKİ'nin Galatasaray'a Sarıyer'in değişik yerlerinde 5 aylık süreçte farklı büyüklükte 10'dan fazla arazi gösterdiği belirtildi. Yönetimin TOKİ’nin şuana kadar  gösterdiği 4 farklı arazi üzerine odaklandığı bildirildi. Kulübün hukukçuları, avukatları ve emlak uzmanlarının fizibilite çalışması yaptığı ve çalışmada son aşamaya gelindiği kaydedildi.

Galatasaray altyapısı da Sarıyer’de olacak

Sarıyer'de seçilecek arazi, G.Saray'ın yeni idman tesisleri olacak. Ayrıca Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da olduğu gibi tüm alt yaş grupları da burada çalışacak. Bu arazi G.Saray'a üst kullanım hakkıyla kiralanacak ayrıca tesislerin yapımını da Florya'nın teslimine karşılılık TOKİ üstlenecek.

Bu haber toplam 5021 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT