FLAŞ! YENİ BİNADA İLK KAVGA!

FLAŞ! YENİ BİNADA İLK KAVGA!
Sarıyer'de uzun zamandır sakin geçen meclis toplantısında bu kez sert tartışmalar yaşandı.

Meclis toplantısında CHP’liler ile AK Partililer birbirlerinin üzerine yürüdü. Meclisi izlemeye gelen vatandaşlar yumruklaşmayı engelledi.  

Sarıyer Belediye Meclisi’nin Kasım ayının ikinci toplantısı gergin anlara sahne oldu. Toplantı öncesi Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları arasında yaşanan kavga CHP grubunda gerginlik yarattı. İkinci kavga ise CHP ile AK Partililer arasında yaşandı.
 
 
Pazartesi günü yapılan meclis toplantısında Türkiye’de yaşanan iş kazalarıyla ilgili Belediye Başkanı Şükrü Genç’in “Dünyada artık maden kazaları olmuyor, önlemler alınmış durumda, bizde gün aşırı kaza oluyorsa, ağır bedeller ödüyorsak, bu bedeller sonrasında tekrar önlem almıyorsak, ses çıkarmıyorsak, kahpeliğin öncülüğünü yapıyoruz o insanlara karşı, çocuklarına karşı” sözlerine AK Partililer cevap verdi.
 
meclisic1-003.jpg
 
AK Partili Şevket Cankur’un üslup uyarısının üzerine bu kez CHP’li Ali Görgülüer kürsüye çıkarak, “Ahlaksızlığı sizden öğrendik” deyince ortalık bir anda gerildi. Daha sonra mikrofonu alan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Pazartesi günü söylediği sözlerini yenileyerek, iş kazalarıyla ilgili sert sözlerine devam edince AK Partililer ile arasında sert tartışmalar çıktı. Kendisine söz verilmeyen AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Çelik, meclisi terk edeceklerini söyledi. Daha sonra AK Partililer ile CHP’liler birbirlerinin üzerine yürüdü. Yumruk yumruğa kavgayı meclisi izlemeye gelen vatandaşlar önledi.  Meclisi izleyenlerin araya girmesiyle Nurettin Çelik’e söz verilerek ortalık sakinleşti.
 

Mecliste yaşanan tüm gelişmeler en tarafsız şekliyle Sarıyer Manşet'te olacak…

Bu haber toplam 5473 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT