FLAŞ! ÖMÜRTEPE'DE CAN PAZARI!

FLAŞ! ÖMÜRTEPE'DE CAN PAZARI!
Ömürtepe'de 29 C sefer sayılı halk otobüsü birçok araca çarparak kaza yaptı, olay yerinde çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtiliyor.
Sarıyer Ömürtepe'de henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkan özel halk otobüsü caddedeki araçları biçerek kaldırıma çıktı. Kazada otobüsün altında kalan iki kişi öldü, yaralanan 8 kişi hastanelere kaldırıldı.
 
Kaza, saat 15.00 sıralarında Tarabyaüstü Arabayolu Caddesi’nde meydana geldi. Hacıosman-Kabataş seferini yapan özel halk otobüsü, iddialara göre sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki ve karşı yönden gelen araçlara çarptı. 
 
Hızı azalmadan onlarca araca çarpan otobüs daha sonra kaldırıma çıkarak bir iş yerine çarptı. Bu sırada kaldırımda bulunan iki kişi otobüsün altında kaldı. 
 
Otobüste ve çarptığı araçlarda yaralanan 8 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. İsimlerinin Ülfiye Düzgün (48) ve Sevim Paralı (59) olduğu öğrenilen kadınların cesetleri ilk incelemelerin ardından İstinye Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Cesetler otopsi için buradan da Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
 
Öte yandan, kazaya sebep olan yolcu otobüsü vinç yardımı ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Zarar gören diğer araçlar da trafik çekicisi ile olay yerinden götürüldü. Kaza sırasında bazı iş yerlerinin camları da hasar gördü. Araçların çekilmesiyle belediye ekipleri temizlik çalışması başlattı. 

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER

Bu haber toplam 20076 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT