Muhtara bıçaklı saldırı!..

Muhtara bıçaklı saldırı!..
Bonzai komasına giren bir gence yardım etmeye çalışan muhtar, madde bağımlısı başka bir gencin bıçaklı saldırısına uğradı. İşte detaylar..

Rumelikavağı Muhtarı Sinan Demirci, bozai içenlerin bıçaklı saldırısına uğradı.

Rumelikavağı sahilinde bonzai komasına giren 18 yaşlarında bir gence yardım etmeye giden, Rumelikavağı Muhtarı Sinan Demirci, madde bağımlısı başka bir kişinin saldırısına uğradı. Uğradığı bıçaklı saldırı sonucu elinden yaralanan Demirci, Sarıyer Karakolu’na giderek şikâyetçi oldu. 

Olayla ilgili Sarıyer Manşet’e konuşan Muhtar Demirci; “Sahilde bir gencin bozai komasına girdiğini duyduk. Gencin babasıyla birlikte yardıma gittik. Biz yardım ederken oradan yaşça daha büyük birisi çıktı. Davranışlarından uyuşturucu madde aldığı belliydi. ‘Çocuğu bırakın ne karışıyorsunuz’ diyerek üstümüze geldi. Ben de ‘Ben muhtarım diğeri de çocuğun babası yardım edeceğiz’ dedim. Yine yardımcı olmamızı istemeyince aramızda tartışma çıktı. Gidip bıçak alıp geldi. Tam bana saldıracakken araya mahalle sakinleri girdi. Bıçak elime geldi ve yaralandım. Dikiş atıldı” diye anlattı.

Bu haber toplam 6649 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT