FLAŞ! Ferahevler ayakta!

FLAŞ! Ferahevler ayakta!
Ferahevler'de oturan vatandaşlar inşaat şirketi tarafından dolandırıldıkları korkusuyla paniğe kapıldı

İmaj İnşaat’ın, Ferahevler’de 1379 ve 1380 ada üzerinde yapacağı 7 blokluk inşaat projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından geri çevrilmesinin ardından bölgede oturan vatandaşlar inşaat şirketi tarafından dolandırıldıkları korkusuyla paniğe kapıldı.

 
İmaj İnşaat ile sözleşme yapan çok sayıdaki hak sahibi mağdur olmamak için avukatların kapısını çalarken, firmadan hayali daireler alanlar ise ödedikleri paraları kurtarmak için firma yetkilileri ile görüşüyor. Maslak’taki kaçak plazada olduğu gibi mecliste zor duruma düşmek istemeyen Sarıyer Belediyesi’nin de projeye sıcak bakmadığı gelen bilgiler arasında. Belediyenin İmar Müdürlüğü’nde çalışan bazı yetkililer ise hem hak sahiplerinin hem de bölgede yatırım yapmak isteyenlerin mağdur olmamaları için dikkatli olmasını istiyor.
 
Bazı AK Parti Saıyer İlçe yöneticilerinin de projeyle ilgili arada kaldıkları öğrenilirken, CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı da bölgedeki vatandaşların mağduriyetini değerlendirmek için konuyu yapılacak olan ilk toplantının gündemine almaları bekleniyor.

Öte yandan İmaj İnşaat ise sessizliğini koruyor.
 

Ferahevler’de neler dönüyor?

Vatandaşlardan neler gizleniyor?

Sarıyer Manşet’ten takip edin…

Bu haber toplam 22574 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
7 Yorum