FLAŞ! CHP'DE ŞOK İSTİFA

FLAŞ! CHP'DE ŞOK İSTİFA
CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kuzpınar meclis kürsüsünde partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Kuzpınar, “Eczacıbaşı’nın sorunlarını çözdük ama mülkiyet sorununu çözemedik” dedi.

Sarıyer Belediye Meclis Toplantısı’nda gündem dışı söz alan CHP Meclis Üyesi Ahmet Kuzpınar, meclis kürsüsünden söylediği çarpıcı sözlerden sonra CHP’den istifa ettiğini açıkladı.

AHMET KUZPINAR'IN MECLİS KÜRSÜSÜNDE PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİĞİ ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...



'ECZACIBAŞI'NIN SORUNUNU ÇÖZDÜK AMA MÜLKİYET SORUNUNU ÇÖZEMEDİK'
Kuzpınar yaptığı kısa konuşmada, ““Yaklaşık 3,5 yıldır aynı çatı altındayız. CHP adına sevgili başkanla bir yola çıktık. Ne kadar başarılı olduğumuzu ne kadar başarısız olduğumuza Sarıyer halkı karar verecek. Eczacıbaşı'nın, Tansu Çiller'in, Kaçak Plaza'nın sorunlarını çözdük. Nedense Sarıyer’deki mülkiyet sorunun çözemedik. Bu nedenle CHP'den istifa ediyorum” diyerek meclisi terk etti. Meclisi izleyen bazı vatandaşların Ahmet Kuzpınar'ı alkışlayarak destek verdiği görüldü.



Meclis çıkışında gazetecilerin sorularına yanıt vermeyen Kuzpınar basın açıklaması yapacağını belirtti. Sarıyer Belediyesi’nde dönen bazı yolsuzlukların Kuzpınar’ın istifasında etkili olduğu konuşuluyor.

Sivaslı olan Ahmet Kuzpınar’ın 2009 yerel seçimlerinde Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e ciddi katkısı olmuştu.

Öte yandan belediye meclisinde CHP ve AK Parti meclis üyeleri arasında kavga çıktı. Birbirleri üzerine yürüyen meclis üyelerini mecliste oturan vatandaşlar ayırdı.

CHP’deki şok istifa ve mecliste çıkan kavga ile ilgili detayları aktarmaya devam edeceğiz…

Bu haber toplam 2148 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT