FLAŞ! CHP Sarıyer'de iki meclis üyesi istifa etti!

FLAŞ! CHP Sarıyer'de iki meclis üyesi istifa etti!
24 Haziran'da gerçekleşecek olan milletvekili seçiminde aday olan iki CHP'li Sarıyer Belediye Meclis Üyesi görevlerinden istifa etti.

SARIYER MANŞET ÖZEL HABER

Türkiye’de gündem Cumhurbaşkanı adayları üzerinde yoğunlaşırken, milletvekili adaylıkları için de kulisler hareketlendi. CHP’den milletvekili adaylıkları için istifalar başladı. CHP Parti Meclis Üyesi Gökan Zeybek Sarıyer ve İBB Belediye Meclis Üyeliği görevlerinden; Oktay Aksu ise CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı, Sarıyer ve İBB Belediye Meclis Üyeliği görevlerinden istifa etti. Ali Rıza Yılmaz’ın da istifa edeceği konuşulurken, üç isminde İstanbul’dan milletvekili adayı olacakları öğrenildi.

Seçkin Özdemir adaylık için zemin yokluyor

Öte yandan geçtiğimiz dönem Sarıyer Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Seçkin Özdemir’in de aday olmak için zemin yokladığı Eyüp ve İBB Meclis Üyeliği’nden istifa edeceği öğrenildi.

Nadir Günday ve Salim Kain İBB Meclisi’ne gidiyor

Bu isimlerin istifa etmesiyle meclis üyeliğinde de yeni değişiklikler oldu. CHP’den Nadir Günday, Gökan Zeybek’in yerine, AK Parti’den Salim Kain ise Oktay Aksu’nun yerine İBB Meclisi’nde görev yapacak yeni isimler oldular.

Sarıyer Belediye Meclisi’nde ise istifa eden isimlerin yerine Yusuf Ok ve İbrahim Keskin gelecek.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 6113 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT