FETÖ'nün 'Sarıyer İmamı' Muzaffer Taşkın tutuklandı!

FETÖ'nün 'Sarıyer İmamı' Muzaffer Taşkın tutuklandı!
FETÖ'nün Sarıyer İmamı olduğu ileri sürülen Muzaffer Taşkın, tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’nca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ / PDY Terör Örgütü'nün Boğaziçi Eyalet Sorumlusu oldukları iddia edilen 18 kişi gözaltına alınmıştı.

Sarıyer İmamı olduğu ileri sürülen Muzaffer Taşkın, kalp rahatsızlığı olduğu gerekçesiyle gözaltı süresinin dolması beklenmeden polis tarafından ilk ifadesi alındıktan sonra İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na çıkartıldı. Savcılıkta ifadesi alınan Muzaffer Taşkın suçlamaları kabul etmedi. Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Taşkın, tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderildi.

Muzaffer Taşkın’ın 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kapatılan Fatih Koleji’nin yöneticileri ile ilişkilerini devam ettirdiği ve örgüt üyeliği ile suçlandığı öğrenildi. Taşkın’ın astsubay olan oğlu ile FETÖ’nün Sarıyer yapılanmasını gerçekleştirdiği ileri sürülüyor.

muzaffer taşkın

Taşkın’ın vakıflardan kiraladığı “Şehzade Sultan Mehmet Vakfı” adına tecilli Cumhuriyet Mahallesi’ndeki villasına da el konulduğu öğrenildi. Ayrıca Taşkın’ın bu ilişkilerini kullanarak bir bürokrata da Tarabya’da bir bina kiraladığı iddia ediliyor.

Bu haber toplam 14769 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT