Ferhat Göçer, Sarıyer Kadın Futbol Takımı kuruyor

Ferhat Göçer, Sarıyer Kadın Futbol Takımı kuruyor
4 yıldır Sarıyer'de yöneticilik yapan sanatçı Ferhat Göçer, Sarıyer Kadın Futbol Takımı'nı kuruyor.

2014 yılında üstlendiği Sarıyer Spor Kulübü Başkan Vekili görevinde dördüncü senesine yaklaşan Ferhat Göçer’den Sarıyer ve Türk futbolu adına müjdeli bir haber geldi. Yılbaşı öncesi yeni albümünü sevenleriyle buluşturacak olan Ferhat Göçer, bir yandan albüm için yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da Sarıyer Spor Kadın Futbol Takımı için kollarını sıvadı.

"Kadına Şiddete Hayır" sosyal sorumluluk kampanyalarıyla ilgili Sarıyer camiasıyla yaptığı toplantılar sonrası kadın futbol takımı konusunu yönetim kurulunun gündemine getiren ve gerekli izinleri almak için başvuruya hazırlanan Göçer, kadının her alanda başarılı olmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Ferhat Göçer "Sarıyer Spor Kulübü'ndeki Başkan Vekilliğim sürdüğü müddetçe gerek çocukların ve gençlerin yetişmesini sağlayacak altyapı çalışmalarını geliştirmenin, gerekse kadın futbol takımını hayata geçirmenin, A takımı ile ilgili çalışmalar kadar değerli olduğuna inanıyorum" dedi. Ferhat Göçer, yeni albümü çıktığında, ilk  imzalı albümleri kadın sporcularla paylaşacağının da sözünü verdi.

Her fırsatta dile de getirdiği Sarıyer sevgisinin, kendisine çok farklı deneyimler yaşattığını ve Sarıyer Spor Kadın Futbol Takımı’yla birlikte Sarıyer’deki futbol sevgisinin katlanarak artacağına inandığını söyleyen sanatçı, Sarıyer Spor Kulübü için bestelediği Sarıyer Marşı ile de taraftarları çok mutlu etmişti.

Bu haber toplam 6461 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT