Ferahevler’de feci kaza! İŞTE KAZA ANI! - VİDEO

Ferahevler’de feci kaza! İŞTE KAZA ANI! - VİDEO
Hafriyat kamyonu babaanneleriyle, iki torununu ezdi. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul Sarıyer'de yolun karşısına geçmeye çalışan babaanne Hatice Aluç ile 5 yaşındaki torunu Yaren, hafriyat kamyonunun altında kaldı. Feci kazada küçük kız hayatını kaybederken, babaanne yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Ferahevler Mahallesi Menekşe Sokak'ta saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Babaanne Hatice Aluç, küçük yaştaki iki torunu ile birlikte el ele yolun karşısına geçerken hızla gelen hafriyat kamyonuna çarptı. Çarpışmanın etkisiyle, babaanne Hatice Aluç ile 5 yaşındaki torunu Yaren Aluç kamyonun altında kalırken, diğer torunu ise kazayı yara almadan atlattı. İki yaralı, yardıma koşan çevredekiler tarafından kamyonun altından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan torun Yaren Aluç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ameliyata alınan babaannenin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazadan sonra olay yerinden kaçan hafriyat kamyonu şoförü polis merkezine giderek teslim oldu.

"ÇOCUKLARIMIZ GÜVENDE DEĞİL"

Görgü tanıklarından Kevser Erden, "Çoluğumuz çocuğumuz okula gidiyor. Bugün böyle yaparlarsa yarın ne olacak? Bugün bir çocuk, bir can gözümüzün önünde gitti. Bizim çocuklarımız güvende değil" diyerek yaşanan kazaya tepki gösterdi.

İŞTE KAZA ANI

Kamyonun altında kalan 5 yaşındaki Yaren defnedildi

İlgili Haberler
Bu haber toplam 50182 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
31 Yorum