Facebook Zaman Tüneli nedir? Nasıl kullanılır ?

Facebook Zaman Tüneli nedir? Nasıl kullanılır ?
Facebook'un yeni bombası Zaman Tüneli işlevine şimdiden erişmek istiyorsanız, işte bunun yolu!

 

Facebook'un tarihinde yaptığı en önemli değişiklikleri görebilmek için çoğumuz birkaç hafta beklemek zorundayız. Ancak küçük bir numarayla geliştiricilerin deneyebildiği Zaman Tüneli (Timeline) özelliğine şimdiden erişmeniz mümkün.
Facebook'da geliştirici olmak ise sadece 5-10 dakikalık bir iş. Bunun için Facebook'un arama kutucuğunda "Geliştirici" sözcüğünü aratın.
 
Facebook TimeLine ( Zaman Tüneli ) Görünümünü Aktifleştirme
 
Sosyal medya’ da yenilikler bitmek bilmiyor. Yakın zamanda kısmen de olsa faaliyete geçen Google Plus’ ın ardından Facebook cephesinden de yenilikler gelmeye devam ediyor.
 
Facebook TimeLine ( Facebook Zaman Tüneli ) Nedir ?
 
Facebook TimeLine özelliği ile Facebook profillerinizde, üyeliğinizi başlattığınız günden itibaren, kronolojik olarak tüm faaliyetleriniz toplu bir şekilde yer alabilecek. Facebook Zaman Tüneli uygulamasıyla artık iletişim uygulamaları, oyunlar, müzik, video ve haber paylaşımlarını kolaylaştırıcı uygulamalar ile spor ve eğlence  benzeri etkinliklerin paylaşımına ilişkin uygulamalar daha çok gelişecebilecek ve kullanımları kolaylaşacak. 
 
Örnek vermek gerekirse. Facebook üzerinden dinlediğiniz müzikler ve izlediğiniz videoların bilgileri eğer istenirse Zaman Tünelinize eklenebilecek.

Bu haber toplam 4552 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT