Evinin önüne park ettiği aracın lastiklerini çaldılar

Evinin önüne park ettiği aracın lastiklerini çaldılar
Hırsızlar, Sarıyer Huzur Mahallesi’nde yaşayan bir bayanın, evinin önünde park ettiği aracının dört lastiğini de çaldılar.

Sarıyer Huzur Mahallesi’nde ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Alınan bilgilere göre; Emine Öztürk isimli bir bayan, aracını ikamet ettiği Huzur Mahallesi Okul Sokak Oyak Sitesi 16.Blok önüne park etti. Ertesi gün park ettiği aracının yanında gittiğinde ise tam bir şok yaşadı. Aracının dört lastiğinin de olmadığını gören Öztürk, vakit kaybetmeden Maslak Polis Merkez Amirliği’ne giderek şikâyetçi oldu.

Sarıyer Emniyeti hırsızları yakaladı

Emine Öztürk’ün şikâyeti üzerine harekete geçen Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Polisler hırsızlık olayının gerçekleştirdiği yerdeki tüm kamera görüntülerini tek tek titiz bir şekilde incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonucunda lastik hırsızlarını tespit eden ekipler, 23 yaşındaki E.Y ve 22 yaşındaki U.A’yı dört gün sonra yakaladı.

Hırsızlar cezaevine gönderildi 

Emniyette ilk ifadeleri alınan şüpheliler ardından savcılığa sevk edildi. Mahkemede tutuklanan hırsızlar Metris Cezaevine gönderildi.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 5073 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT