Ethem Bayburt imzayı attı

Ethem Bayburt imzayı attı
Sarıyer Spor Kulübü’nde iç transferler devam ediyor. Son olarak takımın kaptanı ve kalecisi Ethem Bayburt ile anlaşma sağlandı. Ethem’in transferinde Serkan Torun’un etkili olduğu belirtiliyor.

 

Sarıyer Spor Kulübü başarılı kalecisi Ethem Bayburt ile anlaştı. Başarılı kaleci imzayı atarken, “Ben Sarıyer’in çocuğuyum Sarıyer Spor Kulübü’ne hizmet etmekten onur duyuyorum” dedi.  Kulüp Başkanı Saffet Akkoyun ise “ Ethem kaptanımız olarak kendine yakışanı yaptı. Biz onun bu davranışını asla unutmayacağız, kulüp olarak bizde kendisine gerekeni yapacağız. Sarıyer’de iç transferi bitirmiş oldu. Şimdi dış transfer çalışmalarını ince eleyip sık dokuyarak yapacağız” dedi.


Serkan Torun etkili oldu
Başarılı kaleci Ethem Bayburt’un Sarıyer’de kalmasında, transfer komitesinde bulunan kulüp yöneticilerinden Serkan Torun’un çok etkili olduğu belirtiliyor. 

İç transfer tamam
Öte yandan iç transferde yine  Sinan Pektemek, Emre Bayraktarbaşı ve Mehmet Akif  Tatlı ile birer yıllık, Turgay Koyuncu ile de önümüzdeki yıl için anlaşma sağlandı. Anlaşılan futbolcuların geçmiş döneme ait borçlar ve önümüzdeki sezon anlaşılan peşinatlarının tamamen ödendiği belirtildi. İç transferin tamamlandığı Sarıyer'de şimdi gözler yapılacak olan dış transferlere çevrildi.  
ethem_bayburt1_308298283.jpg

Bu haber toplam 6328 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT