'Esrarkeşleri parayla bağırtıyorlar'

'Esrarkeşleri parayla bağırtıyorlar'
Belediye Başkanından Sarıyer taraftarına ağır sözler!
Genç kendisini protesto eden taraftara, “Esrarkeşleri parayla bağırtıyorlar” dedi. Taraftardan cevap gecikmedi.
 
Sarıyer Spor Kulübü’nün Gençlerbirliği ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçının sonunda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile Sarıyer taraftarı arasında gergin anlar yaşandı. Sarıyer'e gerekli desteği vermediği için taraftarın protestolarına maruz kalan Genç, taraftarların yanına gidip onlarla tartışmaya başladı. “Sizi bağırtan o….. çocuklarını biliyorum” diyen Genç’e taraftar sert tepki gösterdi. Sinirlenerek stadı terk eden Şükrü Genç’in bu kez de, “Esrarkeşleri parayla bağırtıyorlar” dediği belirtildi.
 
Sarıyerlilerden Genç’in sözlerine tepki
Takım kötü gitse de desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sarıyer Spor Kulübü’nün vefakâr taraftarına söylenen bu sözler Sarıyer’de tüm çevrelerce tepkiyle karşılanırken, taraftar ise akşam saatlerinde 13 bin 500 üyesinin bulunduğu sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinde Genç’e sert bir dille cevap verdi. Sarıyer taraftarının açıklamasına yüzlerce Sarıyerli yorumlarıyla destek verdi.
 
Taraftarın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: 
Şükrü GENÇ, Sözümüz Sana;
Seni protesto ettikten sonra, Sizi bağırtan O.... Çocuklarını biliyorum diyorsun, Bizi sana bağırtanın şahsın olduğunu biliyor olman ve O.... Çocuğu olduğunu 1000'lerce kişi karşısında kabul etmene açıkçası hiç şaşırmadık. Senden önce Yusuf TÜLÜN'e de aynı protestolar edildiğinde ağzını açmadı. Sen kendini ne sanıyorsun da, savunmaya çalışıyorsun. 5 sene içinde bu takım Bank Asya'ya çıkacak dediniz, geldiğinizden beri takım küme düşmeye oynuyor. Takıma tek bir kuruş katkınız yok. Katkınız olmadığı halde bu sözleri sarf edecek yetkiyi nerden buluyorsunuz. Bizim Anamız Babamız Belli; bilmem anlatabildik mi?
 
Taraftar yaptığı sert açıklamada; yaptığı transferlerle eleştirdiği Teknik Direktör Mehmet Birinci’ye de tepki gösterdi. 

Bu haber toplam 8965 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum