Eski MHP İlçe Başkanı AK Parti'ye geçti

Eski MHP İlçe Başkanı AK Parti'ye geçti
Daha önce görevinden istifa eden MHP Sarıyer İlçe Başkanı Verda Yiğit ve yönetimi AK Parti’ye geçti. Verda Yiğit ve arkadaşlarına parti rozetini AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu taktı.
MHP eski İlçe Başkanı Verda Yiğit’e AK Parti rozetini takan İl Başkanı Babuşçu, “MHP'de ki bütün kardeşlerimizle aynı hedefe kilitlenmiş olduğumuzu baktığımızda görebiliriz. Eski MHP İlçe Başkanı Verda Yiğit de AK Parti saflarında bu yerel seçimde mücadele edecek. Gücümüze güç katacak. Verda hanım yuvamıza hoş geldi, hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

fotogaleri.jpg

verdayigit2.jpg
 
Babuşçu; Meclis üyeliklerinde kadınlar etkin olacak
AK Parti'nin kadınların siyasette yer almasına dair hassasiyetinin olduğunu belirten Babuşçu, “Sayın Başbakanımızın telkinini herkes biliyor. Belediye meclisleri bizim için çok çok önemlidir. Sarıyer'de kim 1 oy daha fazla getirebilir, Sarıyer'de temsil kabiliyetiyle kim öndedir bu kıyasla demografik olarak meslek grupları itibariyle de meclislerimizi çok iyi oluşturmak durumundayız. Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları sıralama bu şekilde olacak. İstanbul'da tüm meclislerde bugüne kadar hiç olmadığı kadar kadın temsilcimiz olacak. Onun için kadın kollarımız siyasette bizim siyasetimize samimiyet katan, hanımefendi inceliğiyle ve zarafetiyle dokuyan çok büyük katkıları olan teşkilatımızdır” dedi.

verdayigit1.jpg

Bu haber toplam 9110 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT