Erva'nın Butiği Yüksek Fiyat Kalite Performanslı Ayakkabıları

Erva'nın Butiği Yüksek Fiyat Kalite Performanslı Ayakkabıları
Erva'nın Butiği Yüksek Fiyat Kalite Performanslı Ayakkabıları

 

Erva'nın Butiği 2018 Yılında küçük bir girişim olarak ticari hayata girmiştir. Geçen zaman içinde müşterilerin güveni ve desteği ile hızlı bir büyüme sağlanmıştır. Bugün firmanın birbirinden şık ayakkabıları dijital ortamda da müşterilere ulaşır. Firmanın web sitesinde ürünler geniş bir çeşit yelpazesinde sunulur.

İmalattan Nihai Tüketiciye Satış

Erva'nın Butiği, firmanın kendi imalathanelerinde üretilen ayakkabıların satışını yapar. Mağaza ve web sitelerinde satışa sunulan ürünler direkt olarak tüketiciye satılmış olur. Bu durumun sağladığı avantajla ayakkabı çeşitleri uygun fiyatlarla nihai tüketiciye sunulur.

Üretimden tüketiciye ürün ulaştırmanın sağladığı avantajla ürünlerin fiyatları piyasaya göre çok daha ekonomiktir.

Erva'nın Butiği Ürün Çeşitleri

Erva'nın Butiği ürünleri web sitesinde çeşitli kategoriler altında beğeniye sunulur. Kategoriler istenen ürüne kolayca ulaşımı sağladığı gibi firmanın ürün çeşitlerini de gösterir.

Web sitesindeki kategori başlıkları şunlardır:

  • Sneakers
  • Spor bot
  • Çizme
  • Bot
  • Postallar
  • Çantalar
  • Ev terlikleri
  • Outlet ürünler

Aranan ürünler bu kategori başlıkları altında bulunabilir. Outlet ürün kategorisinde numara serileri eksilmiş ürünler bulunur. Burada her kategoriden ürün yer alabilir.

Sneakers Ayakkabılar

Kadın spor giyiminin vazgeçilmezi olan sneakers ayakkabılar onlarca farklı renk ve modeliyle Erva'nın Butiği web sitesinde bulunabilir. Her ayakkabının farklı açılardan çekilmiş resimleri rahat şekilde görüntülenebilir. Firmanın sürekli yenilenen koleksiyonları modern tasarımlarla hazırlanır. Birçok renk, desen ve modeldeki sneakerslar günlük hayatta ve spor yapılırken kullanılabilir.

İyi bir kıyafet kombini doğru bir ayakkabı ile tamamlanmadıkça eksik kalır. Erva'nın Butiği modelleri içinde her kombine uygun ayakkabılar bulunabilir. Yazlık ve kışlık olarak tasarlanmış sneakerslar yanında her mevsim kullanılabilecek ürün çeşitleri de koleksiyonlar içinde mevcuttur. Müşterilerden gelen talepler ve tavsiyeler doğrultusunda her geçen gün yeni modeller üretilir.

Güvenli Satış, Ücretsiz Kargo

Firmanın web sitesinden yapılan satışlarda güvenli alışveriş sistemi kullanılır. Bu sayede müşterilerin şifreleri ve özel bilgileri güven altında tutulur. Bilgiler KVKK hükümlerine uygun şekilde rıza olmaksızın saklanmaz ve kullanılmaz. Fiyatı belirli bir miktarı aşan ürünler ücretsiz olarak kargolanır. Kargo işlemleri alışverişten kısa süre sonra yapılır.

Tüm ürünlerimizi incelemek için: https://www.ervaninbutigi.com/

Bu haber toplam 1521 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT