Erol Aydın için daldılar!

Erol Aydın için daldılar!
Dalgıçlar bu kez CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Erol Aydın için Boğaz’a daldılar.

Geçtiğimiz günlerde binlerce kişinin katıldığı dev toplantıda Boğaz’ın İncisi Sarıyer’e dair projelerini anlatan CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Erol Aydın’a bir destek de dalgıçlardan geldi.

 
Havanın soğuk olmasına aldırış etmeyen dalgıçlar Erol Aydın’a destek için giydikleri balık adam kıyafetleriyle İstanbul Boğazı’nın serin sularına daldılar. İstanbul Boğazı’nın ve siyasetin kirliliğine dikkat çeken dalgıçlar, “Denizin altı da üstü de temiz olmalı” sloganıyla temiz siyaset için Erol Aydın’ın pankartıyla dalış gerçekleştirdiler.

erolaydin2-001.jpg


 
Dalgıçlardan Rıfat Erdoğan yaptığı açıklamada; “Sarıyer bir deniz kenti, biz burada bunun önemini göstermek için dalıyoruz. Şimdiye kadar su altıyla ilgili hiçbir organizasyon olmadı. Bundan sonra Erol Aydın’la bildikte bir dalış kulübü olacak biz bunu çok önemsiyoruz. Bu gün kendisine destek olmak için buradayız. Ayrıca hem denizlerin hem de siyasetin temizlenmesi dileği ve umuduyla dalacağız. Su altıda su üstü de bundan sonra temiz olsun” diye diye konuştu.
 

erolaydin5-001.jpg
 
erolaydin4-001.jpg
 
erolaydin3-001.jpg
 
erolaydin1-001.jpg

 

Bu haber toplam 8217 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum