Erhan Vergili’den başarılı sporcuya ziyaret

Erhan Vergili’den başarılı sporcuya ziyaret

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Barça Akademi’ye kabul edilen Minik Futbolcu Derin Çimen Döger’i futbol sahasında ziyaret ederek tablet ve Sarıyer Kulübü forması hediye etti.

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde yaşamını sürdüren, Roman kökenli bir ailenin çocuğu olan 10 yaşındaki Derin Çimen Döger’in, dünyanın en köklü futbol okullarından birisi olarak kabul edilen Barcelona Futbol Kulübü’ne ait Barça Akademi’ye kabul edilmesi Sarıyer’in ve tüm Romanların gururu oldu.

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Selçuk Kavaloğlu, Yaşar Taşkent, Çağla Durmuş, Mustafa Ergün ve Fikri Meriç, Barça Akademi’ye kabul edilen Minik Futbolcu Derin Çimen Döger’i futbol sahasında ziyaret ederek tablet ve Sarıyer Kulübü forması hediye etti.

Başkan Erhan Vergili, “Minik Futbolcumuz Derin Çimen Döger’i tebrik ediyorum. Sarıyer’e ve bizlere böyle büyük bir onuru yaşattığı için teşekkür ediyor, güzel başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Çocukların “Gelecek” olduğunu ifade eden Başkan Vergili, “Çocuk Gelecektir. Çocuklarımız ailemizin ve ülkemizin geleceğidir. Bir ailenin çocuğunun marifetli olduğu bir alanda arkasında durması aile açısından da çocuk açısından da önemli bir değerdir. Sahip çıkılamayan, ailesinden ve çevresinden destek bulamayan zehir gibi çocuklarımız var.
Ailelerin dikkat etmesi gereken önemli bir değer vardır. Aileler, çocuklara kendi istediklerini dayatmamalı, çocuğun yeteneklerini destekleyip teşvik etmelidir.
Minik sporcu kızımız Derin Çimen Döger’i destekleyen, öncü olan ve destekleyen babası Yaşar Döger’i çocuğunun değerlerine ve geleceğine sahip çıkması nedeniyle tebrik ederim.” Dedi.

HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, Covid-19 Salgını nedeniyle Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden uzaktan erişim ile başlayan 2020-2021 eğitim yılında beşinci sınıf öğrencisi olan Minik sporcu Derin Çimen Döger’in eğitim hayatına daha iyi şartlarda devam edebilmesi amacıyla tablet hediye ederek hayalini gerçekleştirdi.

Sarıyer’in ve tüm Romanların gururu Minik sporcu Derin Çimen Döger’i daha önce evinde ziyaret ederek tebrik ettiğini ifade eden Başkan Vergili, “Çocuklarımızın gözlerinde gördüğümüz mutluluk ve sevinç her şeyden önemli. Minik sporcumuz Derin Çimen Döger, spor yaparken eğitimi ihmal etmeyeceğini fakat sıkıntı yaşadığını anlattı. EBA üzerinden uzaktan erişim ile başlayan 2020-2021 eğitim yılında beşinci sınıf öğrencisi olduğunu belirten Derin, tableti olmadığı için eğitimde zorlandığını anlatınca çok üzüldüm. Derin, okumak için tabletinin olmasını hayal ettiğini söyledi. Biz de geleceğimiz, evladımız, bu başarılı sporcumuzu bugün tebrik için  geldik. Değerli sporcumuz Derin Çimen Döger’in hayalini gerçekleştirerek tablet hediye ettik.” Diye konuştu.

Bu haber toplam 27624 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT