Erdal Çoban yeniden başkan

Erdal Çoban yeniden başkan
İki adayın yarıştığı MHP Sarıyer İlçe Kongresi’nde 197 oy alan mevcut Başkan Erdal Çoban yeniden seçildi. Çoban’ın yönetim listesinde ise önemli isimler yer aldı.

MHP Sarıyer İlçe Kongresi, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Gözde Düğün Salonu’nda yapıldı. İbrahim Ünal ve Erdal Çoban’ın yarıştığı kongre coşkulu ve oldukça renkli görüntülere sahne oldu. 278 delegenin oy kullandığı kongrede İbrahim Ünal 81 oy alırken, Erdal Çoban ise 197 oyla yeniden ilçe başkanı seçildi. 

Kongrede 2014 seçimleri için parti tabanına önemli mesajlar da verildi. Çoban’ın yönetiminde ise Sarıyer’in yakından tanıdığı pek çok etkili isim yer aldı. Eski ilçe Başkanı Selami Şişman, eski Ülkü Ocakları Başkanı Vedat Şahin ve Sarıyer Spor Kulübü camiasının yakından tanıdığı Zafer Evrenkaya da il delege listesinde yer aldı.



Kongreye ilgi büyüktü
Kongreye, MHP 2. Bölge Milletvekilleri Celal Adan ve Murat Başesgioğlu, MYK Üyeleri, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve 2. Bölge Başkanı Mahmut Yalçın, Meclis Üyeleri Oğuzkan Yüksel, Erol Akkuş ve Osman Güloğlu, il yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Meclis Üyesi Oğuzkan Yüksel divan üyesi olarak görev yaptı.





YÖNETİM LİSTESİ ŞÖYLE OLUŞTU
Vedat Şahin, Murat Azaklı, Abdullah Öztürk, Sezer Şuekinci, Hakan Başpınar, Hikmet Öztürk, Serdal Doğan, Mehmet Dereli, Dursun Aydın, Esma Hancıoğlu, Ekrem Deveci, Nedim Yakıcı, Kadir Çalıcı, Mustafa Sancak, İbrahim Çelik, Orhan Sarıgül, Emir Gocay, Hayati Kurtluk, Esat Aydın, Vehbi Sarıca, Özkan Hergül, Levent Süslü

MHP SARIYER İL DELEGESİ LİSTESİ
Erdal Çoban, Vedat Şahin, Murat Azaklı, Abdullah Öztürk, Sezer Şuekinci, Hakan Başpınar, Hikmet Öztürk, Serdal Doğan, Selami Şişman, Dursun Karabacak, Metin Gür, Mustafa Nohut, Yiğit Emre Altun, Zafer Evrenkaya, Yurdanur Çebi



Bu haber toplam 8259 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT