Erdal Aksoy, Sarıyer’e geri dönüyor 

Erdal Aksoy, Sarıyer’e geri dönüyor 
Sarıyer Spor Kulübü'nün efsane başkanı Erdal Aksoy, yeniden kulüp başkanı olmak için çalışmalara başladı.

Yeni adıyla Süper eski adıyla Türkiye Birinci Ligi’nde fırtınalar estirdiği yıllarda Sarıyer’e başkanlık yapan işadamı Erdal Aksoy yeniden başkan olmak için çalışmalara başladı.

Sarıyer Spor Kulübü’nde alınan olağanüstü kongre kararı ve Selçuk Kavaloğlu’nun istifasının ardından yeni başkanın kim olacağı tartışılıyor. Sarıyer Manşet Gazetesi’nin edindiği bilgilere göre; birinci ligde mücadele verdiği yıllarda Sarıyer’e başkanlık yapan ünlü işadamı Erdal Aksoy yeniden kolları sıvadı. Önemli isimlerin de araya girmesiyle yapılan görüşmelerde Erdal Aksoy ikna edildi. Ancak bazı kulis bilgilere göre de; Erdal Aksoy’un olmaması durumunda oğlu Batu Aksoy, Sarıyer’in yeni başkanı olacak. Aksoy’un başkanlığı durumunda yönetime tanıdık bazı işadamlarının da gireceği konuşuluyor.

Aksoy Holding’in sahibi Erdal Aksoy, 1976 ve 1990 yılları arasında Sarıyer Spor Kulübü Başkanlık yapmış ve bu dönemde Sarıyer, Türkiye birinci liginde en başarılı yıllarını yaşayarak Avrupa Balkan Şampiyonluğunu kazanmıştı. 

Sarıyer’in olağanüstü kongresi 17 Aralık’ta Sarıyer Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacak, çoğunluk sağlanmadığı takdirde ise 24 Aralık’ta aynı adreste yapılacak.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 7245 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT