Ercan Çamırcı: Sarıyer’in huzuru için hep birlikte çalışmalıyız

Ercan Çamırcı: Sarıyer’in huzuru için hep birlikte çalışmalıyız
Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı ve ekibi, Sarıyer Merkez’de düzenlenen huzur toplantısında vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sarıyer Merkez’de vatandaşlar ve muhtarların da katıldığı huzur toplantısı düzenledi. Toplantıya Sarıyer Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, Emniyet Müdür Yardımcıları Mansur Bayraktar, Koray Ünlü, Asayiş Büro Amiri Abdüllatif Gürbüz, Şeker Aktaş Karakol Amiri İhsan Süngü ile muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.  

Sohbet havasında geçen toplantıda Çamırcı, katılımcıları dinleyerek sorunları tek tek not etti. Trafik sorunu, uyuşturucu kullanımı, hırsızlık, dilenciler ve okul önlerinde alınması gereken önlemler konusunda ifade edilen şikayet ve talepleri dinleyen Çamırcı, bu konudaki çözümlerle ilgilide bilgiler verdi.  

Sarıyer’de vatandaşlarla birlikte çalışmaya ve herkesin sorunlarını dinlemeye önem verdiklerini ifade eden Çamırcı, “Vatandaşlarımız bize çevresinde gördükleri sorunları her zaman iletebilmeli. Nerede bir hata, eksiklik ve suç görürlerse bizlerle paylaşmalı. Yoksa bizler her olaydan haberdar olamayız. Sizlerden bize bilgi gelmezse pek çok olaydan haberdar olamayız. Sakın polis ne de olsa biliyordur diye düşünmeyin. Mutlaka bizi ve 155’i arayabilirsiniz. Eğer bize bildirdiğiniz halde sorun çözülmüyorsa o zaman bizden hesap sorabilirsiniz” diye konuştu.

 

Bu haber toplam 6147 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT