Ekrem Tekçe, Çayırbaşı Fidanlığı’nın peşini bırakmıyor

Ekrem Tekçe, Çayırbaşı Fidanlığı’nın peşini bırakmıyor
CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ekrem Tekçe Çayırbaşı’ndaki fidanlığın peşini bırakmıyor.

Fidanlığın kum deposuna çevrildiğini ve ağaçların yok edildiğini belirten Tekçe, meclis toplantısında yaptığı konuşmada fotoğrafları göstererek, AK Parti grubuna yüklendi. Tekçe “Burayı Sarıyer Belediyesi'ne verin yaşam alanına dönüştürelim millet nefes alsın” dedi.

"Rant uğruna asırlık fidanlığı yok ediyorlar"

AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Gurubu'na seslenen Tekçe, “Önceleri İl Özel İdaresi'ne bağlı olan asırlık fidanlık İBB’ye geçtiğinden beri asırlık fidanlığı yok etmek için her oyun yapılmaya başlandı. İki yıldan fazladır kum deposu olarak kullanılan alana şimdi de kamyonlarla hafriyat taşınıyor. Ben bir Çayırbaşı çocuğu olarak bu durumdan rahatsızım. Sarıyerliler olarak asırlık fidanlığın aslına uygun hale getirilmesini istiyoruz” dedi.

tekce-ic1.jpg

"Sarıyer Belediyesi’ne verilsin"

Hafriyat kamyonlarının bölgede tehlike yarattığını da vurgulayan Tekçe, “Çayırbaşı’nda bulunan tek yaşam alanımız şantiyeye çevrilmiş kum deposuna döndürülmüştür. Hemen orada bulunan okulumuzda öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz hafriyat çalışmaları nedeniyle büyük sıkıntılar çekmektedir. Bölgedeki fidanlar gün geçtikçe kesilerek katliam yapılıyor. Size önerimiz şudur; İBB bu alanı Sarıyer Belediyesi’ne versin biz de burayı bir yaşam alanına çevirelim. Halkımız burada nefes alsın. Hastaneye gelecek olan halkımız o yaşam alanında vakit geçirebilsin” dedi.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 8902 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
8 Yorum