Ekrem Erdem Sarıyer'de 5 bin kişiye konuştu

Ekrem Erdem Sarıyer'de 5 bin kişiye konuştu
AK Parti’nin Kilyos’taki açılışı mitinge dönüştü.
30 Mart 2014 yerel seçimlerine 7 ay kala AK Parti seçim startını 5 binin üzerinde partilinin katıldığı Kilyos seçim irtibat bürosunun açılışıyla verdi. Açılışta konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, “CHP Sarıyer’in 5 yılını çaldı. İnşallah bu 5 yılın sonunda, çalınan yılları geriye alacağız ve kalan hizmetleri kaldığımız yerden, devam ettireceğiz” dedi. 

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına Kilyos’tan başladı. 5 binin üzerinde vatandaşın katıldığı Kilyos seçim irtibat bürosunun açılışı büyük bir gövde gösterisine sahne oldu. Kilyos stadında başlayan tören daha sonra irtibat bürosunun önünde büyük bir mitinge dönüştü. Açılışta sık sık İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’in lehine “Sarıyer seninle gurur duyuyor” sloganları atıldı.

fotogaleri.jpg

AK Parti’nin açılışı mitinge dönüştü galerisi resim 17
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’in yanı sıra, Sivas Milletvekili Ali Turan ve İstanbul Milletvekili İsmail Safi, İl Başkan Yardımcıları, Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Sarıyer eski Belediye Başkanı Sedat Özsoy, Cem Vakfı Sarıyer Şube Başkanı Ebu Zeyit Kıral, eski İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Şems Çakıroğlu ve meclis üyeleri de törende hazır bulundu.

AK Parti’nin açılışı mitinge dönüştü galerisi resim 9

Özdemir, “Büyük Sarıyer için Kilyos’tan start veriyoruz”
Açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, AK Parti’nin büyük ve güçlü Türkiye hedefinde gece gündüz tüm samimiyetiyle çalıştığını belirterek, “Yeni Büyük Sarıyer için de bugün Kilyos’tan start veriyoruz. 4,5 yılda Sarıyer ölçeğinde büyük eserler ortaya koyduk. 3 hastane projesi, karayolu tüneli, metro, kaymakamlık binası, tekne parkların yanı sıra ilçemize 4 tane stad kazandırdık. Kilyos’a yaptığımız yatırım toplam değeri 100 milyon lira. Sarıyer’in sınırlarını Ayazağa, Maslak ve Huzur olmak üzere doğal sınırlarına kavuşturduk. Sarıyer’i İstanbul’un gözbebeği haline getirdik. Biz popülist siyaset değil hizmet siyaseti üretiyoruz” dedi.

AK Parti’nin açılışı mitinge dönüştü galerisi resim 19
 
CHP’li belediye Sarıyer’de borç rekoru kırdı
Sarıyer’de seçim öncesi verdiği hiçbir vaadini yerine getirememiş CHP’li bir belediyenin olduğunu söyleyen Özdemir, “Bu kötü yönetim son olarak tarihi bir rekorla tekrar borçlanmaya gitti. Belediyenin yaklaşık borcu 200 milyon lira. Bu rekorla doğmamış çocuklarımızın geleceğini de ipotek altına aldılar” diye konuştu. 

AK Parti’nin açılışı mitinge dönüştü galerisi resim 26

Çözümün önüne takoz oluyor
AK Parti’nin mülkiyet konusunda getirdiği çözümlerin yavaş ilerlemesinin arkasında da CHP’nin olduğunu vurgulayan Özdemir, “Çözümün önünde takoz oluyorlar. Biz şiddet içerikli sokak eylemlerini kınıyoruz. Sarıyer’de AK Belediyeye doğru yürürken bizi hizmet yolunda tehdit edenler bu yaptıklarıyla bizim ancak azim ve kararlılığımızı arttırırlar. Bizim sesimiz artık daha gür çıkacak, çünkü yapacak çok işimiz var. Biz Sarıyer’i sağlık ve turizm merkezi haline getirmek, eski günlerine özlem duyan Kilyos’umuzu uluslararası turizm merkezi olsun istiyoruz. Biz huzurlu bir Sarıyer istikrarlı bir Türkiye olsun istiyoruz” dedi.

AK Parti’nin açılışı mitinge dönüştü galerisi resim 32
 
Erdem: CHP Sarıyer'in 5 yılını çaldı
Ekrem Erdem, törende yaptığı konuşmada, açılış için stadyumu dolduran vatandaşlara teşekkür ederek, "Sizin bu heyecanınızla, 2014 Mart ayında yapılacak seçimde Sarıyer'e AK Parti'nin mührünü vuracağınızın işaretini görüyorum. AK Parti belediyeciliğiyle bilinen ve belediyeciliğin nasıl yapıldığını dünyaya gösteren bir parti" diye konuştu. AK Parti'nin belediyecilik anlayışını ve geçmişte yaptığı hizmetleri hatırlatan Erdem, CHP'nin daha önce hizmet verdiği belediyelerde yaptığı çalışmaları eleştirdi. Erdem, şöyle devam etti:  "CHP İstanbul'u Kerbela'ya çevirmiş, havasını kirletmiş ve gerçekten içinden çıkılmaz bir hale geldiği noktada, güneş gibi doğan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Akmayan suları akar hale getirdi, yalnız o gün değil, belediye başkanı olduktan sonra İstanbul'un su problemini çözdü. Şu anda İstanbul'un su problemini, hava kirliliği ve çevre sıkıntılarını kimse konuşmuyor. Çünkü biz belediyeciliğin nasıl yapılacağını biliyoruz. CHP Sarıyer'in 5 yılını çaldı. İnşallah bu 5 yılın sonunda, çalınan yılları geriye alacağız ve kalan hizmetleri kaldığımız yerden, devam ettireceğiz." 

AK Parti Sarıyer’e büyük yatırımlar yaptı
Türkiye'nin ve İstanbul'un değiştiğine dikkati çeken Erdem, Sarıyer'in de değiştiğini ve ulaşımda, sağlıkta büyük hizmetleri alan ilçelerin başında geldiğini anlattı.

AK Parti’nin açılışı mitinge dönüştü galerisi resim 38
 
"Sokak hareketlerine umut bağlayanlar hüsrana uğradılar" 
Sarıyer'de yapılan hizmetlerin altında AK Parti'nin imzası olduğunu bildirerek, Sarıyerlilerin yapılacak üçüncü boğaz köprüsünden de yararlanacağını söyleyen Erdem, şunları kaydetti:  "Onlar ancak yıkmayı, tahrip etmeyi ve hakaret etmeyi bilirler. Hizmetten anlamazlar. Bunu anlamadığını en iyi siz biliyorsunuz. İşte Gezi Parkı'nda bu belediyeler, olaylara destek vermekten başka bir şey yapmadılar. Gezi Parkı'nda neyi gördünüz? Çevrecilik adına, 'ağaçlar katlediliyor' diye, geldiler. Gezi Parkı'nda katledilen ağaç yoktu. Çalışma, yerinden sökülenden daha çok ağacın dikileceği bir gezi alanı oluşturmaktan başka bir şey değil. İktidardan umudunu yitirenler, sokak hareketlerine umut bağlayanlar, orada da hüsrana uğradılar. İnşallah en iyi cevabı 2014 seçimlerinde alacaklar."

AK Parti’nin açılışı mitinge dönüştü galerisi resim 43
 
Açılış mitinge dönüştü
Konuşmanın ardından binlerce kişi irtibat bürosunun önüne yürüdü. Yoğun kalabalık nedeniyle izdiham yaşanırken, miting havasına dönüşen açılışta Ekrem Erdem yeniden konuma yaptı. Konuşmaların ardından, Ekrem Erdem AK Parti milletvekilleri İsmail Safi ve Ali Turan ile AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir  birlikte kurdeleyi keserek AK Parti Kilyos irtibat bürosunun açılışını yaptı.

Bu haber toplam 8712 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
5 Yorum