Eğitim Bir-Sen’den gazetemize 10 Ocak ziyareti

Eğitim Bir-Sen’den gazetemize 10 Ocak ziyareti
Eğitim Bir-Sen Sarıyer Şubesi ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla Sarıyer Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. 

Vehbi Koç Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü ve Eğitim Bir-Sen Sarıyer Şube Başkanı İbrahim Halil Kahraman, Şair Nigar İlkokulu Müdürü Erdoğan Arslan Yılmaz ve Veysel Vardal Görme Engelliler İlkokulu Müdürü Müjdat Kalkan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Sarıyer Manşet’i yakından takip ettiklerini belirten Eğitim Bir-Sen üyeleri yayın kalitesi bakımından Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz’a teşekkür ettiler. 

Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Veysel Vardal Görme Engelliler İlkokulu Müdürü Müjdat Kalkan, “Bir ülkede demokrasiyi geliştiren basındır, basını geliştiren demokrasidir. Eğer basın yoksa orada demokratik ortamdan söz edemeyiz. Bu hem ulusal hem de yerel yönetimlerde geçerlidir. Bu kapsamda Sarıyer Manşet Gazetesi’ni yakından takip ve takdir ediyoruz. Sendikamız adına sizin ve tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Sarıyer Manşet Gazetesi’nin sahipleri Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz da bu nazik ziyaretlerinden dolayı Eğitim Bir Sen Sarıyer Şubesi’ne teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 2170 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT