1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Efsane müdüre yeni görev!
Efsane müdüre yeni görev!

Efsane müdüre yeni görev!

Başarılı çalışmalarıyla Sarıyer’e damga vuran ve görev yaptığı dönemde Sarıyer’i İstanbul’un en güvenilir ilçesi konumuna getiren İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Emekli’nin görev yeri değişti.

A+A-
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde il içi atamalar belli oldu. Sarıyer’deki başarısından sonra 2012’deki atamalarda Kâğıthane, Beyoğlu ve Şişli’den sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı’na getirilen Emekli’nin görev yerinde de değişiklik oldu. Emekli, bundan böyle Bakırköy, Bağcılar ve Bahçelievler’den sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak.  

Sarıyer Manşet Gazetesi adına Vedat Özdemir, Ömer Canıbeyaz ve Ragıp Kayıkkıran, başarılı Emniyet Müdürü Ramazan Emekli’ye yeni görevinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT